Το καμπανάκι του ΧΑ χτύπησε ο Οδ. Αθανασίου της Lamda Development – Πρώτη διαπραγμάτευσης των μετοχών της

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση της ιστορικής σε μέγεθος Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου αποτελεί ένα μικρό πρώτο δείγμα της επίδρασης της επένδυσης του Ελληνικού στην Ελληνική οικονομία, σημείωσε.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών υποδέχθηκε σήμερα την εταιρεία Lamda Development με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
Το παραδοσιακό καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών χτύπησε ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development.

Καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους της εταιρείας ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης αναφέρθηκε στην ιστορικά αξιοσημείωτου μεγέθους αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πρόσθεσε: « συνδέεται με μια σημαντική επένδυση με πρωτογενή δημιουργία αξίας αλλά και αναμενόμενα σημαντικό πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα για την ελληνική οικονομία».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, μη τραπεζικού ιδρύματος, που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου προσθέτοντας «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε μέτοχό μας ξεχωριστά που πίστεψε σε εμάς και στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού. Η επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτής της ιστορικής σε μέγεθος Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου αποτελεί ένα μικρό πρώτο δείγμα της επίδρασης της επένδυσης στην Ελληνική οικονομία»

Ο πρόεδρος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Γιώργος Χαντζηνικολάου, τόνισε πως « H ανάπτυξη στη χώρα μας έχει πλέον σαφείς ενδείξεις επανεκκίνησης, ωστόσο για να απογειωθεί χρειάζονται επενδύσεις.
Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Lamda Development είναι ενδεικτική, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα επενδυτικών αποφάσεων των επιχειρήσεων, δίνει τα κατάλληλα θετικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις εντός και εκτός Ελλάδος και θωρακίζει περαιτέρω την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Είμαι βέβαιος ότι η χώρα μας έχει μπροστά της ένα ευοίωνο μέλλον. Σε τούτη την συλλογική προσπάθεια και οι τράπεζες θα είναι βασικοί αρωγοί».

Σχετικά άρθρα