Το ρολόι που πετάει πραγματικά ψηλά

Το ρολόι που πετάει πραγματικά ψηλά

Το Hamilton Khaki Pilot Pioneer Aluminum είναι το πρώτο ρολόι με κάσα από αλουμίνιο από τη μάρκα που έχει την αεροπλοΐα στο αίμα της.

Το σίγουρο είναι ότι αυτοί που φορούν το Khaki Pilot Pioneer Aluminum ταξιδεύουν πανάλαφρα. Η Hamilton έχει ανατρέξει στην αεροπορική της κληρονομιά για έμπνευση για το πρώτο ρολόι στην ιστορία της το οποίο έχει επάνω του ενσωματωμένο αλουμίνιο, το υλικό που απογείωσε τον τομέα της αεροδιαστημικής σε νέα ύψη με τη χρήση του σε αεροπλάνα, διαστημικά λεωφορεία ακόμα και σε πυραύλους καυσίμων. Αυτό το ευέλικτο μέταλλο διευκολύνει το σχεδιασμό που φέρνει τη μαγεία της πτήσης στη φαντασία εκείνων που φοράνε το ρολόι και απαράμιλλη άνεση στον καρπό τους. Η σειρά αποτελείται από τέσσερις αποχρώσεις που σχετίζονται με τον χώρο της δράσης στην ύπαιθρο, όπως το ζεστό χρώμα της άμμου, το πράσινο χακί, ένα τολμηρό μαύρο και το ναυτικό μπλε της στολής των εκπαιδευόμενων πιλότων.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός για μεγάλη απόδοση

Η Hamilton δίνει ένα αναμφισβήτητα σύγχρονο άγγιγμα σε μία νέα οικογένεια ρολογιών εμπνευσμένων από κομμάτια τα οποία είχε κατασκευάσει για την Βρετανική Βασιλική Πολεμική Αεροπορία στη δεκαετία του 1970. Η κάσα είναι ασύμμετρη και το κρύσταλλο με την υψηλής τεχνολογίας αντιθαμβωτική επεξεργασία που έχει υποστεί, έχει μορφοποιηθεί έτσι ώστε να θυμίζει πρωτοποριακά μοντέλα από την πλούσια ιστορία της μάρκας. Με την υψηλή απόδοση να είναι ο στόχος του, το Khaki Pilot Pioneer Aluminum διαθέτει μία περιστρεφόμενη φλάντζα με λειτουργία αντίστροφης μέτρησης η οποία τίθεται σε λειτουργία μέσω μίας κορώνας τοποθετημένης στη βολική θέση στο ύψος της ώρας 2. Ο μηχανισμός Hamilton H-10 περιλαμβάνει 80 ώρες αυτονομίας ενέργειας για να εξυπηρετεί αυτούς που ζούνε με έναν τρόπο «υψηλών πτήσεων». Μία ειδική επεξεργασία των μετάλλων η οποία έχει αναπτυχθεί από την Hamilton εξασφαλίζει τη σκληρότητα και την αντοχή της κάσας των ρολογιών, καθώς και την ικανότητά τους να δέχονται έντονες χρωματικές αποχρώσεις. Το ελαφρύ βάρος της κάσας, σε συνδυασμό με την ικανότητα του αλουμινίου να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα στη θερμοκρασία του σώματος, σημαίνει ότι εκείνος που το έχει στο χέρι του, συχνά ξεχνάει ότι το φοράει μέχρι την επόμενη στιγμή που θα χρειαστεί να ελέγξει την ώρα.

Το cockpit look

Τα ευανάγνωστα ψηφία και οι ενδείξεις με την φωσφοριζέ επικάλυψη από Super-LumiNova® ξεχωρίζουν και έλκουν την προσοχή έχοντας για φόντο τα έντονα βασικά χρώματα του καθενός από τα τέσσερα μοντέλα της σειράς Khaki Pilot Pioneer Aluminum. Η εντύπωση είναι παρόμοια με μία ματιά στο δυναμικό πιλοτήριο (cockpit) ενός αεροσκάφους. Το ίδιο θέμα συνεχίζεται και με τους γυαλιστερούς ή λακαρισμένους σε μαύρο χρώμα δείκτες του ρολογιού οι οποίοι είναι σε αεροπορικό στιλ. Όλα τα στοιχεία στο στιλ του ρολογιού τονίζουν τη βαθιά τεχνογνωσία της Hamilton στη χρήση του μοντέρνου design και των υλικών που φανερώνουν την αξιοθαύμαστη παράδοση της εταιρίας στην αεροπλοΐα. Τα ασορτί λουράκια – ιμάντες σε στιλ NATO ενισχυμένα με δερμάτινα ένθετα και θηλιές, καθώς και η καρφίτσα από αλουμίνιο στην αγκράφα, επιβεβαιώνουν την αγάπη της Hamilton για την εξερεύνηση ανεξερεύνητων περιοχών σε αυτό που ονομάζουμε σημερινό «κόσμο των υλικών».