Το «The Tsitsipas Souvlaki» ξανακυκλοφορεί για καλό σκοπό

Το «The Tsitsipas Souvlaki» ξανακυκλοφορεί για καλό σκοπό
epa07994003 Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning his round robin match against Alexander Zverev of Germany at the ATP World Tour Finals tennis tournament in London, Britain, 13 November 2019. EPA/WILL OLIVER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Αυστραλίας.

Μία «σύμπραξη» για καλό σκοπό, την «The Tsitsipas Souvlaki», ανακοίνωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με σκοπό την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Αυστραλίας.

Από σήμερα, διατίθεται εκ νέου το διάσημο «The Tsitsipas Souvlaki», το οποίο λάνσαρε για πρώτη φορά πέρυσι τέτοια εποχή το εστιατόριο ελληνικής ιδιοκτησίας «Σταλακτίτες» της Μελβούρνης, μετά την πρώτη πρόκριση Έλληνα τενίστα στα ημιτελικά του Australian Open.

Σημειώνεται ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα διατεθούν στους πυρόπληκτους από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία.

Τη «σύμπραξη» επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τη νίκη του στη φιλική αναμέτρηση με τον Ματέο Μπερετίνι στο «Kooyong Classic», ένα φιλανθρωπικό τουρνουά (14-16/1) στη Μελβούρνη για την ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν πληγεί από τις φωτιές στην Αυστραλία.