Τώρα μπορείτε να μείνετε κι εσείς στο σπίτι των Ashton Kutcher και Mila Kunis

Τώρα μπορείτε να μείνετε κι εσείς στο σπίτι των Ashton Kutcher και Mila Kunis
epa10574860 US actress Mila Kunis (R) and actor Ashton Kutcher attend the 9th Breakthrough Prize Ceremony in Los Angeles, California, USA, 15 April 2023. The gala honors acclaimed science and mathematics luminaries. EPA/ERIC THAYER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το διάσημο ζευγάρι καταχώρησε το σπίτι του στο Airbnb.

Gwyneth Paltrow, Cher, F. Scott Fitzgerald – και τώρα Ashton Kutcher και Mila Kunis. Αυτά είναι κάποια από τα διάσημα πρόσωπα των οποίων τα σπίτια -παρελθόντα ή παρόντα- έχουν καταχωρηθεί στον ιστότοπο βραχυχρόνιας μίσθωσης Airbnb.

Η Kunis και ο Kutcher -οι πρώην πρωταγωνιστές του That ’70s Show που έχουν δύο παιδιά μαζί- ανακοίνωσαν στο Instagram ότι καταχώρησαν τη δική τους «όαση μπροστά στον ωκεανό» στη Σάντα Μπάρμπαρα για διαμονή μιας νύχτας.

Η διαμονή για έως και τέσσερα άτομα περιλαμβάνει όλα τα γεύματα και τα σνακ, ενώ οι επισκέπτες θα κάνουν και παρέα με την ηθοποιό του Black Swan και τον διάσημο σύζυγό της.

«Ως ηθοποιοί, επιχειρηματίες και γονείς, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να αποσυνδεόμαστε και να επαναφορτιζόμαστε -και είμαστε ενθουσιασμένοι που γινόμαστε οικοδεσπότες της Airbnb για να μοιραστούμε τη χαλάρωσή μας μαζί σας”, αναφέρει η καταχώριση.

Το σπίτι δύο υπνοδωματίων βρίσκεται στην παραλία με θέα τα βουνά Santa Ynez και είναι κοντά στη γειτονιά West Mesa.

«Το παραλιακό μας σπίτι στην κομητεία Santa Barbara είναι το …σπίτι μας μακριά από το σπίτι, ειδικά όταν χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση», έγραψε το ζευγάρι στην αγγελία του.

«Θα βρείτε πολλά αξιοθέατα και πολλές δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή διαμονή».

Σε αντίθεση με καταχωρίσεις όπως το Dreamhouse της Barbie -που εμφανίστηκε στους λόφους του Μαλιμπού πριν από την κυκλοφορία της ταινίας- η Kunis και ο Kutcher δεν καταχωρούν το σπίτι τους λόγω ενός ψυχαγωγικού πρότζεκτ.

Αντιθέτως, η ανάρτησή τους στο Instagram αναφέρει ότι είναι συνεργάτες της Airbnb, κάτι που ίσως δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο Kutcher έχει συνεργαστεί στενά με την επιχείρηση στο παρελθόν. Η εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων του, A Grade Investments, έχει υποστηρίξει την εταιρεία.

Η καταχώριση συνεχίζεται: «Θα είμαστε εκεί για να σας καλωσορίσουμε κατά την άφιξη και να βεβαιωθούμε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για μια διασκεδαστική διαμονή στην παραλία. Επιπλέον, θα απαθανατίσουμε μαζί κάποιο περιεχόμενο για να θυμάστε τη διαμονή σας».

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, το ζευγάρι δήλωσε ότι θέλει να αφήσει τους επισκέπτες του να νοιώσουν σαν να είναι «παλιά φιλαράκια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: Fortune.com