ΒΙΚΟΣ: Στηρίζει τον αγώνα κατά του κορωνοϊού με δωρεά ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού

ΒΙΚΟΣ: Στηρίζει τον αγώνα κατά του κορωνοϊού με δωρεά ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού
ΔΤ Βίκος
Με το μήνυμα «οι άνθρωποι είναι η ροή μας», η ΒΙΚΟΣ καλεί όλους μας να είμαστε σαν το νερό, να εμπνεύσουμε με πράξεις ειλικρινείς και ανθρώπινες όλους γύρω μας, και το κυριότερο, να θυμηθούμε πως δύναμή μας είναι αυτό που κουβαλάμε στην ψυχή μας.

Σήμερα, ο άνθρωπος βρίσκεται στο προσκήνιο. Όχι μόνο γιατί δοκιμάζονται οι αντοχές του, αλλά κυρίως γιατί  ο άνθρωπος, σαν το νερό, πάντα προχωρά μπροστά και βρίσκει το δρόμο του, υπερβαίνοντας κάθε εμπόδιο και συνεχίζοντας την αέναη πορεία του με ορμή κι ευελιξία.

Το νερό, μια υγρή μορφή φωτός, μας ταξιδεύει διανύοντας μια διαδρομή από το φυσικό περιβάλλον, στην πηγή της ζωής, απ’ όπου ξεκινά και το ταξίδι του νερού Βίκος, μέχρι την πόλη όπου καταλήγει.

Η εταιρεία Βίκος καλεί όλους μας να είμαστε σαν το νερό, να εμπνεύσουμε με πράξεις ειλικρινείς και ανθρώπινες όλους γύρω μας, και το κυριότερο, να θυμηθούμε πως δύναμή μας είναι αυτό που κουβαλάμε στην ψυχή μας. Δύναμη, όπως αυτή που μήνες τώρα μας δίνει με το παράδειγμά του και τον κοπιώδη αγώνα του όλο το υγειονομικό προσωπικό της χώρας που στέκεται στον πλευρό όλων των ασθενών της πανδημίας.

ΔΤ Βίκος

Επιθυμώντας να στηρίξει τον αγώνα αυτό, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ προσφέρει 480 ολόσωμες φόρμες μιας χρήσης τύπου TYVEK για τους διασώστες του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας με σκοπό την προφύλαξή τους από την καθημερινή έκθεση στον ιό.

ΔΤ Βίκος

Και δεν σταματά μόνο εκεί: προσφέρει 25 τηλεοράσεις και αποκωδικοποιητές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με σκοπό οι τηλεοράσεις να τοποθετηθούν  στις Μονάδες Λοιμωδών του Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται περισσότερο από το 85% των ασθενών που εισάγονται με COVID-19. Οι ασθενείς παραμένουν σε συνθήκες απομόνωσης και η διάρκεια νοσηλείας τους υπερβαίνει σε πολλές περιπτώσεις τις 20 ημέρες με αποτέλεσμα το αίσθημα μοναξιάς να επιτείνει τα συναισθήματα του άγχους, της αγωνίας και του φόβου.

Με μια τέτοια πρωτοβουλία, ίσως, η μοναξιά φανεί μικρότερη, ο πόνος λιγότερος, και η ίαση ταχύτερη με τη βοήθεια της θετικής ψυχολογίας.

ΔΤ Βίκος

Αυτή τη θετική ψυχολογία εξαίρει με τη νέα της καμπάνια η εταιρεία ΒΙΚΟΣ. Με λόγια μεστά, ειλικρινά και φέροντα συναισθήματα, αποτελεί όχι μόνο μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά κυρίως μια πρόταση όπου ο ανθρωπισμός συναντά ένα καθημερινό προϊόν. Μια ιστορία που έχει αφορμή το προϊόν, το ζωογόνο νερό, και φτάνει να ακουμπάει τα πραγματικά ανθρώπινα συναισθήματα. Αυτά που διαχρονικά και ακόμη περισσότερο σήμερα, έχουν σημασία.