Workforce Talks: Έρευνα Workmonitor – τα κίνητρα και οι φιλοδοξίες των εργαζομένων

Workforce Talks: Έρευνα Workmonitor – τα κίνητρα και οι φιλοδοξίες των εργαζομένων
Διαθέσιμο το επόμενο podcast της Randstad «The Future of Work: workforce talks» με τη Μαρία Σταυράκη και τον Θάνο Λουμπρούκο, με επίκεντρο τα αποτελέσματα της έρευνας Workmonitor.

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, παρουσιάζει το νέο επεισόδιο του δυναμικού podcast ‘The Future of Work’ με τίτλο «Workmonitor 2024: επανεξετάζοντας τη φιλοδοξία» και αναλύει τα βασικά ευρήματα της έρευνας Workmonitor για το 2024.

Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece, η Μαρία Σταυράκη και ο Θάνος Λουμπρούκος, Business Area Managers της Randstad Ελλάδας, αναλύουν τις ανησυχίες, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες των εργαζομένων. Μέσα από έναν γόνιμο διάλογο που εστιάζει στο μέλλον της εργασίας, στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται οι νέες αλλά και παγιωμένες τάσεις στην ελληνική αγορά εργασίας, οι οικονομικές προοπτικές, καθώς και ο ρόλος της τεχνολογίας και της καινοτομίας στη διαμόρφωση του εργασιακού τοπίου.

Η Μαρία Σταυράκη και ο Θάνος Λουμπρούκος υπογραμμίζουν την επίδραση των εξελίξεων αυτών στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των εργαζομένων, καθώς και στις στρατηγικές που ακολουθούν οι εργοδότες για την προσέλκυση και διατήρηση των ταλέντων. Κλείνοντας τη συζήτηση, εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη και αύξηση των θέσεων εργασίας στη χώρα μας, ενώ αναφέρουν μια περίοδο συντηρητισμού όσον αφορά το μισθολογικο πλαίσιο από τους εργοδότες.

Ακούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και σε Spotify.

Social Media:

LinkedIn: Randstad Hellas

Facebook: Randstad Hellas

Instagram: Randstad Hellas

YouTube: Randstad Hellas