Workforce talks: Γιατί είναι αναγκαία η αναβάθμιση των δεξιοτήτων

Workforce talks: Γιατί είναι αναγκαία η αναβάθμιση των δεξιοτήτων
Διαθέσιμο το επόμενο podcast της Randstad «The Future of Work: workforce talks με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη» - Δείτε σε βίντεο τα highlights της συζήτησης.

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, παρουσιάζει το έβδομο κατά σειρά επεισόδιο του δυναμικού podcast The Future of Work: workforce talks, με τίτλο ‘Upskilling & Reskilling: Αναγκαιότητα η αναβάθμιση δεξιοτήτων’.

Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece, και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης Commercial Director Randstad Ελλάδας, υπογραμμίζουν τη σημασία των προγραμμάτων αναβάθμισης και εκμάθησης νέων δεξιοτήτων για την προσέλκυση και διατήρηση ταλέντων, σε μια περίοδο που ο μετασχηματισμός στην ελληνική αγορά εργασίας έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες για το ανθρώπινο δυναμικό.

Όπως τόνισε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, τα οργανωμένα και δομημένα προγράμματα upskilling και reskilling εντοπίζουν τις ανάγκες και τις ελλείψεις, αποτελώντας σημαντικά εφόδια για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους, προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να θέσουν τα θεμέλια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Δείτε τα highlights της συζήτησης:

Ακούστε όλη τη συζήτηση στα κανάλια podcast της Randstad, που είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδας και σε Spotify.

Social Media:

Linkedin: Randstad Hellas

Facebook: Randstad Hellas 

Instagram: Randstad Hellas

Youtube: Randstad Hellas