Ξεκίνησε το restart στις εμπορευματικές αμαξοστοιχίες της Hellenic Train

Ξεκίνησε το restart στις εμπορευματικές αμαξοστοιχίες της Hellenic Train
Επιβάτες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας , Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020. Θερμικές κάμερες έχουν τοποθετηθεί από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης για τη θερμομέτρηση των επιβατών και του προσωπικού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα δρομολόγια  εξυπηρετούν Αθήνα -Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη - Θριάσιο.

Στις ράγες μπήκαν από χθες δυο εμπορικές αμαξοστοιχίες της Hellenic Train. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ξεκίνησαν 29 Μαρτίου, δύο εμπορικές αμαξοστοιχίες της, από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, με ώρα αναχώρησης 22:20 και από Θεσσαλονίκη προς Θριάσιο, με ώρα αναχώρησης 21:45.

Σημειώνεται, πως η επανεκκίνηση έρχεται μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΟΣΕ και της Hellenic Train, όπου και βρέθηκαν ορισμένα κοινά σημεία, ώστε να προχωρήσει αρχικά η επανεκκίνηση των εμπορευματικών δρομολογίων της εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφορούν στα μέτρα ασφαλείας, που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων, με τα συστήματα επικοινωνιών στις σήραγγες των Τεμπών και του Πλαταμώνα, με τοποθέτηση πομπών σε συγκεκριμένα σημεία προς την Ειδομένη και με τη φύλαξη των διαβάσεων προς την Ειδομένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: