Το ελληνικό πανεπιστήμιο αλλάζει…

Το ελληνικό πανεπιστήμιο αλλάζει…

Ημέρες καινοτομίας 2015 από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στις 28-30 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το νέο , το πρωτοποριακό, οι νέες ιδέες κι αντιλήψεις αλλά και οι εφαρμογές τους θα βρεθούν στο επίκεντρο των «Ημερών Καινοτομίας» που διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Οι «Ημέρες Καινοτομίας», είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που πάντοτε πρωτοπορεί, με στόχο να λειτουργήσει το πανεπιστήμιο ως φορέας σύνδεσης της γνώσης και της πράξης.

Νέοι και νέες –κάθε ηλικίας- της Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις για θέματα δημιουργίας start-up επιχειρήσεων, συμβουλευτικές εργασίες των φοιτητών του Διεθνούς Πανεπιστημίου με εταιρείες, φορείς και οργανισμούς, αλλά και παρουσιάσεις πραγματικών success stories ελληνικών καινοτόμων επιχειρήσεων από ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εκδηλώσεις των «Ημερών Καινοτομίας» θα φιλοξενηθούν σε κεντρικούς χώρους της πόλης της Θεσσαλονίκης, όπως το Ολύμπιον και τη Βιβλιοθήκη του Μουσείου Κινηματογράφου.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το πρώτο και μόνο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας, έχει ως στόχο να συμβάλει σημαντικά στην παροχή γνώσης αλλά και να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους παραγωγικούς φορείς και σε όσους επιχειρούν με επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επισκεφθείτε το: www.innovationdays.gr.