Πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα

Πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα

Πλήθος Επωνύμων Φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας».

Με το μήνυμα «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, αθλητικού και δημοσιογραφικού χώρου φωτογραφίζονται από τον φακό της καταξιωμένης φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, στηρίζοντας τους ασθενείς με Ψωρίαση και Κνίδωση.

Πρόκειται για μια εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για τις Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος, που αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Novartis Hellas και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, ενώ φέρει και τη στήριξη του Σωματείου Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση «ΚΑΛΥΨΩ».

Στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τα σοβαρά αυτά νοσήματα, η αποστιγματοποίηση των σοβαρών παθήσεων του δέρματος και η ενημέρωση για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει την πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας με το έντονο κοινωνικό αποτύπωμα στο Gazarte από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Μαΐου.

Στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας παραβρέθηκαν οι επώνυμοι συμμετέχοντες στην εκστρατεία, με αλφαβητική σειρά: Νίκος Αγγελής-ηθοποιός, Εύα Αντωνοπούλου-δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Ασημάκη-παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών, Αγγελική Γερόλιμου-παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών, Λεωνίδας Καλφαγιάννης-ηθοποιός, Κατερίνα Καραβάτου-παρουσιάστρια, Κρατερός Κατσούλης-ηθοποιός, Νάντια Κοντογιώργη-ηθοποιός, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου-ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης-ηθοποιός, Ελένη Πετρουλάκη-γυμνάστρια, Νατάσα Ράγιου-δημοσιογράφος, Ευδοκία Ρουμελιώτη-ηθοποιός, Αντιγόνη Ρουμπέση-παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών, Σταύρος Σβίγγος-ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου-ηθοποιός, Έφη Σφυρή-πρωταθλήτρια beach volley, Δημοσθένης Ταμπάκος-Χρυσός Ολυμπιονίκης Γυμναστικής, Πέγκυ Τρικαλιώτη-ηθοποιός, Αποστόλης Τότσικας-ηθοποιός και Γιώργος Χρανιώτης-ηθοποιός.

Η έκθεση φωτογραφίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του Κοινού για Σοβαρές Παθήσεις του Δέρματος, όπως η Ψωρίαση και η Κνίδωση, μια σημαντική πρωτοβουλία από τη Novartis Hellas. Στόχος της εκστρατείας είναι η αποστιγματοποίηση των σοβαρών παθήσεων του δέρματος, καθώς πρόκειται για νοσήματα μη μεταδοτικά που όμως λόγω της λανθασμένης ή ελλιπούς ενημέρωσης, μπορεί να οδηγήσουν στην απομόνωση και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας είναι: «Όλοι αξίζουν να νιώθουν άνετα με το δέρμα τους, να δημιουργούν και να αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό μέσα από αυτό!»

1/6

Διαβάστε ακόμα:

Το μετρό «πάει» παραλία

Η απονομή των «World Travel Awards», για πρώτη φορά στην Ελλάδα