79η ΔΕΘ: To αναλυτικό πρόγραμμα όλων των πολιτικών αρχηγών

79η ΔΕΘ: To αναλυτικό πρόγραμμα όλων των πολιτικών αρχηγών

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός το Σάββατο το πρωί. 

Στις 10.30 αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα εγκαινιάσει την 79η ΔΕΘ και θα μιλήσει για τις βασικές κατευθύνσεις και επιλογές της κυβέρνησης στην οικονομία και τους άλλους τομείς, μετά και τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα στο Παρίσι, στη διάρκεια εκδήλωσης στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και στελέχη της Ν.Δ.
Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί περίπτερα της 79ης ΔΕΘ, ακολούθως θα μεταβεί στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών φορέων, με τη συμμετοχή του υπουργού Γιώργου Ορφανού, και μετά την ολοκλήρωσή της θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα επισκεφθεί την 79η ΔΕΘ την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου. Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Helexpo-ΔΕΘ και στη 1μ.μ. Θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσει και τον οδικό χάρτη για την έξοδο της χώρας από την κρίση και τα Μνημόνια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο Παρασκευή 12, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου. Την πρώτη μέρα θα περιοδεύσει σε περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης, το Σάββατο θα επισκεφθεί την 79η ΔΕΘ και το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, και το μεσημέρι της Κυριακής θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου θα περιοδεύσει στη Νάουσα και το απόγευμα θα επισκεφθεί το ΚΘΒΕ. Την Τρίτη θα επισκεφθεί τον Λαγκαδά, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στις 6 μ.μ. Θα συναντηθεί με εργαζόμενους στην ΕΡΤ 3 και θα δώσει συνέντευξη στην ERT OPEN, ενώ στις 7.30 μ.μ. Θα επισκεφθεί την 79η ΔΕΘ.

Την Τετάρτη 10/9 θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στην Coca Cola (10.30π.μ.), θα επισκεφθεί την ΕΥΑΘ (11.30π.μ.) και στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης”.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στις 5 αύριο το απόγευμα θα συναντηθεί με εργαζόμενους στο μετρό Θεσσαλονίκης και στις 6 θα πάρει μέρος στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους. Την Κυριακή 7/9 θα περιοδεύσει στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας και στις 7.30μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Νάουσας. Στις 10 το πρωί της Δευτέρας θα επισκεφθεί την 79η ΔΕΘ, στις 11.30π.μ. Θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο περίπτερο 8 και στη 1.30μ.μ. θα συναντηθεί με την πρόεδρο, τον καλλιτεχνικό διευθυντή και εκπροσώπους των σωματείων του ΚΘΒΕ.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στις 7μ.μ. της Τρίτης 9/9 θα μιλήσει σε κλειστή σύσκεψη κομματικών στελεχών στην Α΄ Αποθήκη του Οργανισμού Λιμένος. Την Τετάρτη 10/9, στις 11 το πρωί θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Helexpo-ΔΕΘ και στις 12 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο περίπτερο 8.

Διαβάστε ακόμη: 

Με δώρα στη ΔΕΘ ο Σαμαράς