Ακουστικά ήχου μόνο για γυναίκες

Ακουστικά ήχου μόνο για γυναίκες

Και, όμως, τα αξεσουάρ ήχου έχουν φύλο και αυτά είναι καθαρόαιμα γυναικεία. Δείτε τα. 

Ξύπνημα. Πρωινό για εσάς ή για όλη την οικογένεια. Δουλειά. Γυμναστήριο. Σούπερ μάρκετ. Και όλα αυτά πάνω σε ψηλά τακούνια. Δύσκολη η ζωή αν είσαι γυναίκα. Και πως γίνεται λίγο πιο όμορφη; Φυσικά με μουσική.

Τι ακουστικά ταιριάζουν όμως με το ταγέρ ή με το φόρεμα σας; Η εταιρεία Skullcandy, που δραστηριοποιείται στο χώρο των αξεσουάρ ήχου, δημιούργησε το πρώτο ζευγάρι ακουστικών μουσικής αποκλειστικά για γυναίκες.

Τα ακουστικά είναι κομψά και με στυλ, με ένα floral σχέδιο ένεκεν άνοιξης και σας επιτρέπουν να ακούτε δυνατά της μουσική σας και να παραμείνετε στυλάτες.

Τα τρία μοντέλα, Knockout, Bombshell, και Dime, σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τα γούστα όλων των γυναικών ανεξαρτήτως ηλικίας.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, όταν είπαν πως σχεδίασαν ακουστικά για γυναίκες το εννοούν. Δεν βασίστηκαν απλά στη μόδα, αλλά μελέτησαν τις συνήθειες και τις ανάγκες των γυναικών και των αντρών. Η Michelle Whitehead , διευθύντρια της Skullcand, δήλωσε πως ύστερα από μελέτες παρατηρήθηκε πως οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στους ήχους από ό, τι οι άνδρες και προτιμούν να ακούν πιο χαμηλούς αλλά καθαρούς ήχους, ενώ τέλος έχουν διαφορετικό σχήμα κεφαλιού και αυτιών , κάνοντας τα unisex ακουστικά μη πρακτικά στη χρήση τους.

1/3

Διαβάστε ακόμα:

Πώς μπορούν οι γυναίκες να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα;

Οι δέκα ισχυρότερες γυναίκες στις επιχειρήσεις

Οι γυναίκες της ελληνικής ναυτιλίας