Ανοίγει ξανά το Gerakina Beach

Ανοίγει ξανά το Gerakina Beach

Πωλήθηκε στο fund Oaktree και τη «ΣΑΝΗ Α.Ε» των Αδελφών Ανδρεάδη.

Μία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χαλκιδικής, το Gerakina Beach, που ανήκει στην Εθνική Τράπεζα και είναι κλειστό από το 2012, πουλήθηκε με αγοραστή το επενδυτικό fund Oaktree και τη «Σάνη ΑΕ» των αδελφών Ανδρεάδη έναντι 17 εκατ. ευρώ.

To Gerakina Beach, ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, έβαλε «λουκέτο» το 2013 έπειτα από οφειλές στην Εθνική Τράπεζα.

Για το Gerakina Beach αρχικό ενδιαφέρον, στο πρώτο διαγωνισμό, είχαν δείξει Ρώσοι επιχειρηματίες, αλλά το τίμημα είχε κριθεί πολύ υψηλό για μία μονάδα, 3 αστέρων. Την ίδια κατάληξη είχε και ο δεύτερος διαγωσισμός.

Η συνεργασία αυτή στοχεύει στην δημιουργία ενός νέου, υψηλού επιπέδου τουριστικού προϊόντος, ιδιαίτερα ελκυστικού τόσο για τους Eλληνες, όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Η αλυσίδα θα διοικείται από ανεξάρτητη, πεπειραμένη ομάδα διοίκησης, αξιοποιώντας τόσο το σημαντικό know-how της Σάνη στην δημιουργία και λειτουργία resorts, όσο και το επιτυχημένο ιστορικό της Oaktree στην υποστήριξη επενδύσεων μεγάλης κλίμακας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο δίδυμο έχει αποκτήσει και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Oceania Club στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, το οποίο διαχειρίζεται η «Σάνη ΑΕ» από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του.

Διαβάστε ακόμα:

Το ρωσικό «παλάτι» της Χαλκιδικής

Το ξενοδοχείο του μέλλοντος είναι εδώ!

Το πρώτο ξενοδοχείο-υποβρύχιο «σαλπάρει»!