«Απαγορεύονται» τα iPad στους Los Angeles Clippers!

«Απαγορεύονται» τα iPad στους Los Angeles Clippers!

Ο πρώην CEO της Microsoft και νυν ιδιοκτήτης της ομάδας του NBA σκέφτεται να αποκλείσει τα tablets της Apple.

Ως μια από τις πιθανές πρώτες κινήσεις του Στιβ Μπάλμερ ως ιδιοκτήτη των Los Angeles Clippers θα είναι να απαγορέψει τα iPad στους παίκτες της ομάδας, αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Time.

Σε μια από τις συνεντεύξεις που έδωσε ο πρώην CEO της Microsoft και αγοραστής της ομάδας του NBA για 2 δισ. δολάρια, ανέφερε ότι η μοίρα των συσκευών της Apple που έχουν τα μέλη της ομάδας ήταν το πρώτο πράγμα που τού ανέφερε ο προπονητής, Ντοκ Ρίβερς.

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ήταν ‘πιθανότατα θα τα ξεφορτωθούμε αυτά τα iPad έτσι δεν είναι;’», είπε σε συνέντευξή του στο Reuters ο Μπάλμερ. «Πιθανότατα ναι, αλλά όχι κατά τη διάρκεια της σεζόν», απάντησε στον Ρίβερς.

Ο Στιβ Μπάλμερ αποχώρησε πρόσφατα από το τιμόνι της Microsoft μετά από 14 χρόνια πορείας, ενώ παραμένει ακόμη ο μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος της εταιρείας. Όπως αναφέρει το Time, η αφοσίωσή του στη Microsoft είναι τόσο ισχυρή, όπου δεν επιτρέπει σε κανένα μέλος της οικογένειά του να αγοράσει έστω κι ένα iPhone!

«Οι περισσότεροι στην ομάδα είναι πιστοί στα Windows, με εξαίρεση κάποιους παίκτες και μερικά μέλη του προπονητικού team», είπε ο Μπάλμερ στη συνέντευξή του στο Reuters.

Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης των LA Clippers κάνει πράξη την «απειλή» του, τότε η στρατηγική της ομάδας στα time out δεν θα χαράσσεται στην οθόνη ενός iPad, αλλά ενός Microsoft Surface.

Εκτός από την υπόθεση Microsoft VS Apple, η ομάδα του Λος Άντζελες αλλάζει εντελώς σελίδα μετά το πέρασμα της στα χέρια του Μπάλμερ από τον Ντόναλντ Στέρλινγκ, τον άνθρωπο ο οποίος τιμωρήθηκε παραδειγματικά από τη διοργανώτρια αρχή του NBA κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας των ρατσιστικών σχολίων εναντίον της πρώην συντρόφου του, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας.