Αύριο απολογείται ο «πιστολέρο» του Μικρολίμανου

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προθεσμία μέχρι αύριο δώθηκε από τον ανακριτή στον Αρμπέρ Μπάκο ο οποίος κατηγορείται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο ζήτησε και έλαβε από τον 33ο τακτικό ανακριτή, ο δράστης της ένοπλης επίθεσης σε μπαρ στο Μικρολίμανο πριν από δέκα μέρες. Ο Αρμπέρ Μπάκο κατηγορείται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων μεταξύ των οποίων και για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μπαρ στο Μεταξουργείο.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος, αν και στον ανακριτή Πειραιά επέλεξε να απολογηθεί για τη δολοφονική επίθεση στο Μικρολίμανο χωρίς την παρουσία δικηγόρου, αυτή τη φορά ζήτησε προθεσμία προκειμένου να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό του, ο οποίος επιστρέφει από τη Μυτιλήνη, όπου βρίσκεται.

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκαν, εξάλλου, και τέσσερα ακόμη άτομα, τα οποία φέρονται ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση. Οι δύο εξ αυτών, κατηγορούμενοι για κατοχή όπλων και πλαστών χαρτονομισμάτων, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Αντίθετοι, οι άλλοι δύο, μια γυναίκα και ένας νεαρός άνδρας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι.