Η Μπαρτσελόνα «σκοράρει» και στις συμφωνίες

Η Μπαρτσελόνα «σκοράρει» και στις συμφωνίες

Υπογραφή συμφωνίας με τον κολοσσό της Intel ύψους 25 εκατ. δολαρίων.

Εντός και εκτός γηπέδων συνεχίζει να σκοράρει η Μπαρτσελόνα, με τις εμπορικές συμφωνίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Μετά τη συμφωνία με την Qatar Airways, η πρωταθλήτρια Ισπανίας ήρθε σε συμφωνία με την Intel, που θα ενισχύσει όπως μεταδίδει το BBC , τα ταμεία της κατά 25 εκατ. δολάρια.

Η συμφωνία προβλέπει ότι το logo της Intel θα αποκαλύπτεται όταν οι παίχτες σηκώνουν τη φανέλα τους κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών μετά την επίτευξη κάποιου γκολ, όπως δήλωσαν στελέχη της ομάδας, και θα έχει ισχύ για πέντε χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, το λογότυπο της εταιρείας θα βρίσκεται στο εσωτερικό μέρος της φανέλας των «Μπλαουγκράνα», κάτι που συνάδει με το σλόγκαν της Intel, το οποίο είναι Intel Inside και αναφέρεται στην θέση του λογισμικού της, σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Για πρώτη φορά το συγκεκριμένο deal θα ισχύσει στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Βιγιαρεάλ , ενώ η Intel θα παρέχει τεχνολογία σε παίχτες και προπονητικό προσωπικό.

Η συμφωνία δεν περιλαμβάνει τους Μέσι, Νεϊμάρ και Ινιέστα, οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να φορούν το logo της Intel.

Διαβάστε ακόμη: Εταιρείες που «πονάνε»…τη φανέλα