BEWISE: Η ετήσια ανάπτυξη 20% και τα πλάνα για είσοδο στο Χρηματιστήριο

BEWISE: Η ετήσια ανάπτυξη 20% και τα πλάνα για είσοδο στο Χρηματιστήριο
Photo: Φωτ. Προσωπικού Αρχείου
Το business plan για το 2023, η πολιτική των προσλήψεων και οι υπηρεσίες που θα αναβαθμίσουν ψηφιακά το επιχειρείν.

Τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, όπως επίσης και τα στρατηγικά πλάνα της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, τα οποία αποβλέπουν σε οργανική ανάπτυξη, αλλά και ανάπτυξη μέσω εξαγορών και σταδιακή είσοδο στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, αποκάλυψε ο CEO της BEWISE, Μενέλαος Μακρυγιάννης.

Η εταιρεία που έχει αφήσει το στίγμα της στον χώρο της τεχνολογίας και αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft, τρέχει κάθε χρόνο με ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 20%, διευρύνοντας σημαντικά τα οικονομικά της μεγέθη, το portfolio των υπηρεσιών που προσφέρει και το πελατολόγιό της, με μηδενικό τραπεζικό δανεισμό.

Το 2022 ο αριθμός των εργαζομένων ενισχύθηκε κατά 27% και από τα 51 άτομα, τέλη Μαρτίου θα αυξηθούν σε 59, με την πολιτική των προσλήψεων να συνεχίζεται και το επόμενο διάστημα.

«Δεν πουλάμε λύση πληροφορικής από το ράφι. Για κάθε πελάτη ξεχωριστά κάνουμε ειδικό σχεδιασμό, βλέπουμε πώς δουλεύουν στο εσωτερικό του οι ομάδες και κουμπώνουμε προϊόντα και υπηρεσίες πάνω στις δικές του ανάγκες» δήλωσε ο κ. Μακρυγιάννης, προσθέτοντας πως η εταιρεία του είναι πολύ δυνατή στο business application, το cybersecurity και το modern work cloud.

Το 65% της δραστηριότητας είναι Microsoft oriented και η εκτίμηση της διοίκησης είναι πως το 2023 θα φτάσει το 75%. Παράλληλα, το 83% των μηχανικών είναι εκπαιδευμένοι από τη Microsoft, με τον επικεφαλής της BEWISE να κάνει λόγο για μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

«Διαθέτουμε και την κατάλληλη εμπειρία και την τεχνογνωσία. Ειδικά στο κομμάτι της κυβενοασφάλειας, που είναι καυτό θέμα, είμαστε από τις λίγες εταιρείες στον χώρο που λειτουργούμε ολιστικά και σε επίπεδο άμυνας και επίθεσης. Δουλεύουμε στο business intelligence από middle management μέχρι senior level και έχουμε κάνει επενδύσεις στο ERP. Ο τζίρος το 2022 κινήθηκε λίγο πάνω από τα 5 εκατ. ευρώ, είχαμε 299 τιμολογημένα ΑΦΜ και υλοποιήσαμε 28 εγκαταστάσεις ERP».

Ερωτηθείς αναφορικά με την ανάληψη κρατικών projects, ο κ. Μακρυγιάννης διευκρίνισε πως δουλεύουν πολύ στοχευμένα – μόλις ένα 7% του  τζίρου προέρχεται από αυτό το κανάλι – και έχουν υλοποιήσει έργα τόσο για λογαριασμό του Υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά και για το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

«Όλες οι εταιρείες χρειάζονται CRM και cloud» κατέληξε.

Εστιάζοντας στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της BEWISE, ο Γιώργος Ασπιώτης, Partner Development Manager Business Applications της Microsoft, τόνισε ότι είναι μια επιχείρηση που χαρακτηρίζεται για την εξειδίκευση και την ικανότητά της να καλύπτει, από άκρο σε άκρο, το σύνολο των αναγκών μιας εταιρείας που επιθυμεί να αναβαθμιστεί ψηφιακά.

«Στοχεύει στην καινοτομία και βοηθά τις επιχειρήσεις να οδηγηθούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό, κάνοντας την επιχειρησιακή τους μετάβαση γρήγορα και εύκολα. Παρατηρούμε ότι είναι πολλές οι μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν πάρει απόφαση να επενδύσουν σε φρέσκιες λύσεις πληροφορικής, διαφορετικά θα μείνουν εκτός αγοράς ή θα λειτουργούν με παρά πολύ αργό τρόπο. Το momentum είναι εξαιρετικό για τέτοιες δράσεις».

Να σημειωθεί ότι η  Bewise συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής όπως Microsoft, Cisco, Dell, Checkpoint & Fortinet, ενώ βασικότεροι πελάτες για το 2022 ήταν η ΔΕΛΤΑ, Metro Cash & Carry, Goody’s Everest, Loreal, Καυκάς, Μύλοι Λούλη, Elpedison, Alumil, Pharmaten κτλ . Tα τελευταία 5 χρόνια έχει καταφέρει να έχει 478 πελάτες, που ενίσχυσαν το όραμα της να αναγνωριστεί ως η εταιρεία πληροφορικής που παρέχει state-of-the-art λύσεις και απαντά στα επιχειρηματικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: