Η Μπιγιονσέ στην κορυφή του αμερικανικού Billboard 200

Η Μπιγιονσέ στην κορυφή του αμερικανικού Billboard 200

Το νέο της άλμπουμ έχει πουλήσει πάνω από 990.000 αντίτυπα από τις 13 Δεκεμβρίου. 

Η νέα μουσική δουλειά της Μπιγιονσέ με τον ομώνυμο τίτλο διατηρήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή του αμερικανικού Billboard 200 πουλώντας 374.000 αντίτυπα την εβδομάδα που προηγήθηκε των Χριστουγέννων.

Το σόλο άλμπουμ της αφρο-αμερικανής τραγουδίστριας που κυκλοφόρησε στις 13 Δεκεμβρίου πούλησε σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε την Πέμπτη η εταιρεία Nielsen SoundScan συνολικά 991.000 αντίγραφα μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, η οποία ήταν και η τελευταία ημέρα για την καταμέτρηση των chart αυτής της εβδομάδας.

Επί του παρόντος η δουλειά της Μπιγιονσέ είναι στη 12 θέση μεταξύ των άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της χρονιάς, αλλά το “Beyonce” αναμένεται να σπάσει το top 10 σε λίγες εβδομάδες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών.

Το άλμπουμ «Beyonce» που είναι η πρώτη μουσική δουλειά της τραγουδίστριας από το 2011, κυκλοφόρησε αιφνιδιαστικά και αποκλειστικά μέσω του iTunes του ψηφιακού μουσικού καταστήματος της Apple και δεν ήταν διαθέσιμο στο αποκαλούμενο λιανικό εμπόριο μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ