Δύο ακόμα ελληνικές εταιρείες στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

Δύο ακόμα ελληνικές εταιρείες στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

H FREZYDERM και η blueground το νέο μέλος της "οικογένειας" Endeavor.

Η blueground και η FREZYDERM εντάχθηκαν στο δίκτυο Endeavor στο 61ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρόκο με τη συμμετοχή κορυφαίων panelists, όπως ο Mike Cassidy, Vice President, Google. To ΔΣ της Endeavor Greece εκπροσώπησε η Κωστάντζα Σμπώκου Κωνσταντακοπούλου, Αρχιτέκτων, Τ.Ε.ΜΕΣ. Α.Ε.

Η blueground, που εκπροσωπήθηκε από τον ιδρυτή της Αλέξανδρο Χατζηελευθερίου, δραστηριοποιείται στον κλάδο των επιχειρήσεων τουρισμού και προσφέρει υπηρεσίες προώθησης, διαχείρισης και διαμόρφωσης ακινήτων, μετατρέποντας διαμερίσματα και κατοικίες σε πλήρως εξυπηρετούμενα καταλύματα υψηλών προδιαγραφών με την υποστήριξη της τεχνολογίας. Η blueground ιδρύθηκε το 2013 και εξυπηρετεί δύο κατηγορίες πελατών: τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους φιλοξενούμενους στα καταλύματα είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικό ταξίδι. Οι ιδιοκτήτες αυξάνουν τα καθαρά έσοδα τους από 30% έως 50% και εξοικονομούν χρόνο καθώς η blueground αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες εργασίες και οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν καταλύματα υψηλού επιπέδου και εγγυημένης ποιότητας με υπηρεσίες ξενοδοχείου σε χαμηλότερο κόστος. Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα 200 ακίνητα.

Η δεύτερη προσθήκη στο δίκτυο είναι η FREZYDERM, που εκπροσωπήθηκε από τον CEO, Γιάννη Αναστασίου. Η FREZYDERM ιδρύθηκε το 1986 και δραστηριοποιείται  στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, που διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα Τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης καθώς και ένα σύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο, όπου αναπτύσσουν και παράγουν άριστης ποιότητας καλλυντικά τόσο για το brand name FREZYDERM, όσο και για άλλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Έχει ένα ευρύ και διαρκώς αναπτυσσόμενο portfolio, παρουσιάζοντας πρωτοποριακά προϊόντα και σημαντικές καινοτομίες, γεγονός που την έχει αναδείξει σε εταιρεία-ηγέτη στην ελληνική αγορά. Η υγιής και διαρκής πορεία ανάπτυξής της έχει οδηγήσει σε διείσδυση σε ξένες αγορές, με τα προϊόντα της σήμερα να εξάγονται σε Αγγλία, Ισπανία, Εσθονία, Λετονία, Ρουμανία, Βουλγαρία. Κύπρο, Καναδά και χώρες της Μέσης Ανατολής, όπως Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 24 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 18 επιχειρήσεις από 10 χώρες. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 1.160 από 735 εταιρείες σε 24 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Endeavor και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 500,000 θέσεις εργασίας διεθνώς και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $8 δισ. το 2014.

Στο δίκτυο περιλαμβάνονται οι εταιρείες Hellas Direct, Out There Media, Papadimitriou, HotelBrain, Insurance Market, ERGON, Brainbox, Think Digital Group, Green Cola και Travelplanet24/Tripsta.