Ενισχύεται η παρουσία της HΠΕΙΡΟΣ στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Ενισχύεται η παρουσία της HΠΕΙΡΟΣ στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Tα τυροκομικά προϊόντα της εταιρείας κερδίζουν διαρκώς σε αναγνωρισιμότητα και όγκο πωλήσεων.

Την παρουσία της στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ενισχύει η εταιρεία ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΒEΕ, όπως ανακοίνωσε. Με αφετηρία την ίδρυση της EPIROS UK LTD, το 2014, τα τυροκομικά προϊόντα της εταιρείας κερδίζουν διαρκώς σε αναγνωρισιμότητα και όγκο πωλήσεων, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ένα μόλις χρόνο μετά την ίδρυσή της, η EPIROS UK LTD, έκλεισε το 2015 με συνολικές πωλήσεις 377.000 ευρώ και ελαφρά κερδοφορία. Στο πρώτο τετράμηνο του 2016 καταγράφεται αύξηση των πωλήσεων 250% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Ήδη, στη βρετανική αγορά διακινούνται 20 προϊοντικοί κωδικοί, με έμφαση στην περιοχή του Λονδίνου, αλλά και με σταδιακή επέκταση και σε άλλες περιοχές. Σημειώνεται ότι η παράδοση των προϊόντων γίνεται με τρία ιδιόκτητα φορτηγά, σε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης. Σε αυτά περιλαμβάνονται καταστήματα delicatessen, ethnic food stores, small retailers (όπως η αλυσίδα Badgens) κ.α.

Η δραστηριότητα της EPIROS UK LTD εντάσσεται στο μακροπρόθεσμο εξαγωγικό πλάνο της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΒΕΕ, το οποίο εφαρμόζεται με επιτυχία σε σημαντικές αγορές σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.