Γίνε… vegan και κέρδισε εισιτήρια για τις συναυλίες της Beyoncé και του Jay-Z

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εσείς θα το τολμούσατε;

Το δημοφιλές ζεύγος Beyoncé και Jay-Z προσφέρουν στους θαυμαστές τους την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για μια ζωή, για τις συναυλίες τους, με αντάλλαγμα να υιοθετήσουν τη vegan διατροφή για διάστημα ενός μήνα.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον διαγωνισμό στους 123 εκατομμύρια followers της στο Instagram αργά χθες, θέλοντας να στηρίξει το Greenprint Project, το οποίο ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καταναλώνουν vegan γεύματα, για να προστατεύσουν το περιβάλλον.

 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

What is your Greenprint? Click the link in my bio for a chance to win tickets to any JAY and/or my shows for life. #greenprintproject

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις

Από την πλευρά της, η Beyoncé δεσμεύτηκε ότι θα τρώει από εδώ και στο εξής vegan πρωινά και καθόλου κρέας τις Δευτέρες, την ώρα που ο Jay-Z υποσχέθηκε να τρώει δύο vegan γεύματα την ημέρα. Το σχέδιο αυτό αποτελεί έμπνευση του προσωπικού γυμναστή της Beyoncé, Marco Borges, ο οποίος εξέδωσε το βιβλίο του «The Greenprint» τον Δεκέμβριο, όπου εξηγεί τα οφέλη της vegan διατροφής αλλά και της γυμναστικής. Το διάσημο ζευγάρι της showbiz έγραψε την εισαγωγή στο βιβλίο του. Όπως προβλέπουν οι όροι του διαγωνισμού, ένας θαυμαστής τους θα κερδίσει δύο εισιτήρια για μια επίσημη περιοδεία της Beyoncé και/ή του Jay-Z για τα επόμενα 30 χρόνια.  


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

LINK IN BIO!! . . . . . Tickets up to 30 years. One (1) concert per tour. Must be U.S. resident, 18 or older to enter. Ends 11:59:59 p.m. ET 04/22/2019. Restrictions apply. See Official Rules for details. Visit: www.thegreenprintproject.com #mygreenprint #greenprintproject #thegreenprint #plantbased #22daysnutrition #22dayrevolution #ticketsforlife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 22 Days Nutrition/Marco Borges (@22daysnutrition) στις