HTC: Κυκλοφόρησε το One Max με αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων

HTC: Κυκλοφόρησε το One Max με αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων

Πρόκειται για την απάντηση της εταιρείας στο iPhone 5S που κυκλοφόρησε η Apple τον Σεπτέμβριο. 

Η εταιρεία HTC ανακοίνωσε την Τρίτη την κυκλοφορία του νέου της μοντέλου HTC One Max, σε συνέντευξη Τύπου στην Κίνα. Το «έξυπνο» κινητό έχει λειτουργία αναγνώρισης των δαχτυλικών αποτυπωμάτων του χρήστη, «τρέχει» με λειτουργικό Android, διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 και οθόνη 5,9 ιντσών.

Είναι η πρώτη συσκευή Android με αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων που βγαίνει στην αγορά και η απάντηση στην Apple και το iPhone 5S, το οποίο «τρέχει» με λειτουργικό iOS και επίσης διαθέτει αναγνώριση δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η κυκλοφορία του νέου μοντέλου αρχίζει εντός του Οκτωβρίου. Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρία, η νέα συσκευή θα διατίθεται μαζί με μια ειδική θήκη, η οποία έχει ενσωματωμένη μπαταρία ώστε να επιτρέπει την επέκταση της ενεργειακής αυτάρκειας του One Max.

Διαβάστε ακόμη: Η Ελληνίδα που έβαλε την HTC στα γήπεδα της Ουέφα

«Η αναγνώριση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων του χρήστη επιτρέπει στον ιδιοκτήτη της συσκευής να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει τη συσκευή του γρήγορα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της HTC.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να «ανοίξει» ταυτόχρονα έως τρεις διαφορετικές εφαρμογές απλώς ακουμπώντας πάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο το δάχτυλό του.

Διαβάστε: H Apple και ο φόβος…να σου «κόψουν» το δάχτυλο!

«Τα δεδομένα για την αναγνώριση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων του χρήστη αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα στη μνήμη της συσκευής και δεν είναι δυνατόν να αντιγραφούν. Με τον τρόπο αυτόν, εξασφαλίζεται ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλον χρήστη» προστίθεται στην ανακοίνωση της HTC.