Οι «40under40» έρχονται αυτό το Σάββατο στο Business Monitor

Οι «40under40» έρχονται αυτό το Σάββατο στο Business Monitor
Εκπρόσωποι της λίστας – θεσμού της νεανικής επιχειρηματικότητας στο επιχειρηματικό μαγκαζίνο του Fortune στο Radio 24/7 στους 88,6.

H εκπομπή Business Monitor επιστρέφει αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 στον «αέρα» του News 24/7 Radio στους 88,6, με τον Τάσο Ζάχο Editor in Chief του FortuneGreece.com.

LIVE η εκπομπή ΕΔΩ

Αυτό το Σάββατο έχουμε ένα ειδικό αφιέρωμα στη νέα λίστα 40under40 2019, που κυκλοφόρησε με το νέο τεύχος του Fortune σε όλα τα περίπτερα την περασμένη Τρίτη. 40 Έλληνες και Ελληνίδες επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών, από διαφορετικούς κλάδους, προσπαθούν και πετυχαίνουν να διακρίνονται, έχοντας ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι αποφασισμένοι να πετύχουν, αποτελώντας πρότυπο για την επόμενη μέρα της Ελλάδας.

Στο στούντιο θα βρεθούν εκπρόσωποι της νέας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Οι Αλέξανδρος Τρίμης και Σάββας Γεωργίου της Welcome Pickups κάνουν την αρχή. Υπόσχονται μια ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία και έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια τουριστική startup. Το 2018 έκλεισε µε ανάπτυξη 200% για την εταιρεία και µεγάλη επέκταση του δικτύου των συνεργατών τους. Σήµερα η Welcome Pickups φτάνει σε 34 πόλεις και έχει «χτίσει» συνεργασίες µε 600 ξενοδοχεία, ενώ η περσινή χρονιά έκλεισε µε σχεδόν 300.000 ταξιδιώτες. Στόχος τους είναι το 2019, ο αριθµός να φτάσει το ένα εκατοµµύριο.

Επίσης από την ίδια λίστα, μαζί μας θα είναι η Μάγκυ Κοντού, συν-ιδρύτρια στην Simple Apps, που δραστηριοποιείται στον χώρο των mobile apps και του digital marketing, με υπηρεσίες που έχουν διακριθεί σε περισσότερους από 8 διαγωνισμούς νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Τέλος στο Business Monitor έρχεται από τη Θεσσαλονίκη ο Κωνσταντίνος Στρουμπάκης, ο οποίος έχει καταφέρει να οδηγήσει την Apifon σε σημαντικές διεθνείς διακρίσεις. Η έξυπνη πλατφόρµα µαζικής αποστολής και διαχείρισης µηνυµάτων, που συνδυάζει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας, έχει πάρει «ψήφο εμπιστοσύνης» από εταιρείες – κολοσσούς, όπως η Google και η IBM.

Συντονιστείτε στο news24/7 Radio στους 88,6 και στην εκπομπή Business Monitor με τον Τάσο Ζάχο, αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00.