Η Hellenic Train διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα

Η Hellenic Train διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα
Μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν στα γραφεία της Hellenic Train στην λεωφόρο Συγγρού, Σάββατο 11 Μαρτίου 2023. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής μια ομάδα περίπου 30 ατόμων πέταξε πέτρες στα γραφεία της εταιρείες προκαλώντας φθορές στα τζάμια. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα η Hellenic Train με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Με ανακοίνωσή της η Hellenic Train ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να συνεχίσει να λειτουργεί στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού, τηρώντας τη δέσμευσή της για τη βελτίωση του ελληνικού σιδηροδρομικού συστήματος.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια φημολογίας που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες σε μερίδα του Τύπου, η Hellenic Train διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αποεπένδυση από την Ελλάδα και επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να συνεχίσει να λειτουργεί στην υπηρεσία του επιβατικού κοινού, τηρώντας τη δέσμευσή της για τη βελτίωση του ελληνικού σιδηροδρομικού συστήματος.

Κατά συνέπεια, η εταιρεία απορρίπτει κάθε αμφιβολία για τη συνέχιση του έργου της και για το μέλλον της ως μέρος των ελληνικών σιδηροδρομικών μεταφορών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: