Η τουλάχιστον… πενιχρή αμοιβή της Όπρα στην ταινία «The Color Purple»

Η τουλάχιστον… πενιχρή αμοιβή της Όπρα στην ταινία «The Color Purple»
epa10432560 US producer and television host Oprah Winfrey attends ‘The 1619 Project‘ premiere at Academy Museum of Motion Pictures in Los Angeles, California, USA, 26 January 2023. EPA/ALLISON DINNER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Ήταν τα καλύτερα χρήματα που έχω κερδίσει ποτέ», τόνισε η Γουίνφρεϊ.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ μίλησε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην δραματική ταινία «The Color Purple», παραγωγής 1985, στο περιοδικό Essence υπογραμμίζοντας ότι το κίνητρο να υποδυθεί την Σοφία δεν ήταν τα χρήματα καθώς όπως αποκάλυψε η αμοιβή της ήταν $35.000.

«Δεν μπορώ να σας εξηγήσω τι σήμαινε αυτό για μένα, ήθελα όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου να παίξω στο «The Color Purple», είπε η μεγιστάνας των μέσων μαζικής ενημέρωσης στις πρωταγωνίστριες της νέας κινηματογραφικής διασκευής, Ντανιέλ Μπρουκς, Ταράτζι Π. Χένσον, H.E.R. και Φαντάσια Μπαρίνο.

«Μου έδωσαν μόνο 35.000 δολάρια για να παίξω σε αυτή την ταινία, και ήταν τα καλύτερα χρήματα που έχω κερδίσει ποτέ. Άλλαξαν τα πάντα και με δίδαξαν τόσα πολλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία αφηγείται την ιστορία τριών γυναικών οι οποίες μοιράζονται ένα μοναδικό δεσμό. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο και βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα της ‘Αλις Γουόκερ του 1982 σε σκηνοθεσία Μπλιτζ Μπαζαγούλε. Μέσα από τους αγώνες, τις δυσκολίες που συναντούν, τις χαρές και τις ανατροπές της ζωής τους, η αδερφική αγάπη είναι αυτό που τους ενώνει.

Απευθυνόμενη στις νέες πρωταγωνίστριες η Γουίνφρεϊ πρόσθεσε: «Tο να έχουμε όλες εσάς τις όμορφες γυναίκες μάρτυρες της ιστορίας, καθώς εξελίσσεται, σημαίνει τόσα πολλά…Όποιος έρθει να δει την ταινία μας θα συγκινηθεί. Και θα λυτρωθεί. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ για την ευλογία».

Σημειώνεται ότι η Ντανιέλ Μπρουκς θα υποδυθεί την ηρωίδα που ενσάρκωσε η Γουίνφρεϊ το 1985 ενώ η ίδια ενώνει τις δυνάμεις της με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, Σκοτ Σάντερς και Κουίνσι Τζόουνς στην παραγωγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: