Η Visa συμμετέχει δυναμικά στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Η εταιρεία θα συμμετάσχει ως Strategic Member και Gold Sponsor στο (ψηφιακό) 5ο Φόρουμ των Δελφών: «H Επόμενη Ημέρα», που θα διεξαχθεί διαδικτυακά από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 17:55 σε ζωντανή σύνδεση από τις ΗΠΑ, ο Πρέσβης Demetrios Marantis, Αντιπρόεδρος, Global Government Engagement της Visa Inc, θα συμμετάσχει ως ομιλητής και θα αναλύσει  τις παγκόσμιες τάσεις της οικονομίας στην μετά τον Covid-19 εποχή. Ο Demetrios με βαθιά γνώση και πλούσια εμπειρία στις διεθνείς οικονομικές σχέσεις αλλά και στην επιχειρηματική καινοτομία, διατέλεσε μεταξύ άλλων στέλεχος κυβερνητικών οργανισμών των ΗΠΑ και μέλος της κυβέρνησης Obama.

Την ίδια μέρα, στις 14:50 η Ανδριάνα Παππά, Επικεφαλής της Visa για την Ελλάδα θα συμμετάσχει σε ζωντανή συζήτηση από το Ζάππειο για την αναδιαμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό των αστικών συγκοινωνιών, με βάση τα νέα δεδομένα και την ανάγκη για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στα δημόσια μέσα μεταφοράς.

Οι ομιλίες και συζητήσεις θα μεταδοθούν σε live stream από την σελίδα του Φόρουμ και η παρακολούθηση είναι δωρεάν με εγγραφή στο delphiforum.gr

Σχετικά με τη Visa Inc.
Η Visa Inc. (NYSE: V) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές. Αποστολή μας είναι να ενώσουμε τον κόσμο μέσω του πιο καινοτόμου, αξιόπιστου και ασφαλούς δικτύου πληρωμών – δίνοντας τη δυνατότητα στα άτομα, τις επιχειρήσεις και τις οικονομίες να ευημερούν. Το διεθνές, ανεπτυγμένο δίκτυο μας, το VisaNet, παρέχει σίγουρες και αξιόπιστες πληρωμές σε όλο τον κόσμο και είναι ικανό να διαχειρίζεται περισσότερα από 65.000 μηνύματα συναλλαγής το δευτερόλεπτο. Η αδιάκοπη εστίαση της εταιρείας στην καινοτομία είναι καταλύτης για την ταχεία ανάπτυξη του ψηφιακού εμπορίου με κάθε συσκευή, για τον καθένα, οπουδήποτε. Καθώς ο κόσμος μετατρέπεται από αναλογικός σε ψηφιακό, η Visa χρησιμοποιεί το brand, τα προϊόντα, τους ανθρώπους, το δίκτυο της για να αναδιαμορφώσει το μέλλον του εμπορίου.

Σχετικά άρθρα