«It’s a boy!»: Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Κέιτ Μίντλετον

«It’s a boy!»: Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Κέιτ Μίντλετον
epa06686880 Royal well-wishers hung a sign outside the Lindo Wing of St. Mary's hospital in London, Britain, 23 April 2018. Kensington Palace has announced that the Duchess of Cambridge is in the early stages of labour and is expected to give birth to her third child at the Lindo Wing in London. EPA/ANDY RAIN

Η δούκισα του Κέιμπριτζ έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Ουίλιαμ και 5ο στη σειρά διάδοχο στον βρετανικό θρόνο.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ Κάθριν γέννησε αγόρι, μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το νεογέννητο είναι ο δεύτερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που ήταν παρών στον τοκετό, και της Κέιτ Μίντλετον.

«Η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δυο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι κατενθουσιασμένοι από την είδηση αυτή», ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον. «Η μητέρα και το μωρό είναι καλά στη υγεία τους».

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι συνεχάρη σήμερα τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ για τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού.

Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον ανακοίνωσαν ότι το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, ένα αγοράκι βάρους 3 κιλών και 800 γραμμαρίων, γεννήθηκε στις 10.01 (τοπική ώρα).

«Τα θερμότατα συγχαρητήριά μου στον Δούκα και στη Δούκισσα του Κέμπριτζ για τη γέννηση του γιού τους. Τους εύχομαι πολλή ευτυχία για το μέλλον», αναφέρει στο τηλεγράφημά της η Μέι.