Καμμένος: «Ο Τσίπρας μπήκε στο σπίτι μου και έκλεψε τα παιδιά μου»

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό με συνέντευξη του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα εξαπολύει ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι επί της ουσίας του έκλεψε τα «παιδιά», αναφερόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, καθώς απέτυχε να διευρυνθεί προς την κεντροαριστερά έτσι όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός.

Σχολιάζοντας την έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα την πρώτη φορά που ο ίδιος το κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής, υποστηρίζει πως εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως ο πρωθυπουργός ήταν πλήρως ενημερωμένος.

Αποκαλύπτει, δε, πως το «προξενιό» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ το έκανε ο Νίκος Παππάς (ο οποίος πλέον, κατά τον Πάνο Καμμένο, δεν είναι κοντά στον πρωθυπουργό) και ο Δημήτρης Βίτσας με τους οποίους και είχε τυπικές σχέσεις
Χαρακτηρίζει επίσης τον Νίκο Βούτση ως το χειρότερο πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ από τη Βουλή, ενώ για τον Νίκο Κοτζιά υποστηρίζει πως ενώ αρχικά χάρηκε για την παρουσία του στην κυβέρνηση, στη συνέχεια απογοητεύτηκε.

«Ο Τσίπρας προσκύνησε και τον Ερντογάν»

«Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου» τονίζει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος. «Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, να πάρει τα παιδιά» δηλώνει χαρακτηριστικά.

«Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba» αναφέρει δηκτικά. Ήξερα από τις σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου, προσθέτει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ότι η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Σχολιάζοντας δηκτικά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία αναφέρει δε, ότι «μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν».

«Κατέχω μυστικά»

Ο Πάνος Καμμένος προειδοποιεί μάλιστα για τα στοιχεία που γνωρίζει από τη θητεία του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας… Η κατάργηση της ΚΟ των ΑΝΕΛ με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς. Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας» προειδοποιεί.

«Σόρος από την πίσω πόρτα»

«Ο Κοτζιάς έβαλε τους ανθρώπους του Σόρος από την πίσω πόρτα στο ΥΠΕΞ μέσα από το σύστημα για τις βίζες. Να με καλέσει ο εισαγγελέας να τα καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω» αναφέρει ο κ. Καμμένος για τον τέως υπουργό Εξωτερικών, εμμένοντας στα όσα υποστηρίζει.

«Ο χειρότερος πρόεδρος»

Για τον Νίκο Βούτση παρατηρεί ότι «είναι ο χειρότερος πρόεδρος της Βουλής που έχει περάσει ποτέ». «Του είπα: Αυτό που κάνεις είναι άδικο. Εγώ για σένα (για τον γιο σου) απολογούμην τέσσερις ώρες στις ΗΠΑ» σημειώνει, κατηγορώντας τον για θεσμική εκτροπή.

«Μέθυσε ο Κουίκ»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βάλλει και κατά των τέως βουλευτών του. «Η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ορκίζονταν ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κούικ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία… Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε» δηλώνει.