ΜΑC 2018: Η ομάδα που οδηγεί την Παπαστράτος στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της

ΜΑC 2018: Η ομάδα που οδηγεί την Παπαστράτος στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της

Στο νέο τεύχος του Fortune που φιλοξενεί τη λίστα Most Admired Companies in Greece - Αυτή τη Δευτέρα στα περίπτερα. 

Τα οικονομικά αποτελέσματα ήταν ανέκαθεν ένας από τους σημαντικότερους δείκτες για την αναπτυξιακή πορεία μιας εταιρείας. Δεν είναι όμως ο μόνος παράγοντας, όταν θέλουμε να μιλήσουμε για έννοιες, όπως η επιτυχία και η εξέλιξη. Εκεί τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς στην εξίσωση η μεταβλητή που έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα και καθορίζει το αποτέλεσμα δεν είναι άλλη από τον ανθρώπινο παράγοντα.

Όραμα, προσήλωση στις αξίες και τους στόχους, καινοτομία, συνέπεια και έμφαση στην ομάδα είναι εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν μια επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, αξιοθαύμαστη. Πόσες όμως επιχειρήσεις λειτουργούν με βάση τα παραπάνω πρότυπα και πόσες έχουν τελικά αναγνωρίσει την ευθύνη που φέρουν για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο, δημιουργώντας «κοινωνική ενσυναίσθηση»;

Η Παπαστράτος είναι μια από τις εταιρείες που για τέταρτη συνεχή χρονιά καταφέρνει να καταγράψει υψηλές επιδόσεις στη λίστα «Most Admired Companies», που καταρτίζει το Fortune, σε συνεργασία με τη KPMG, και τα στελέχη της αποκωδικοποιούν το μείγμα στρατηγικής της εταιρείας.

Όλο το αφιέρωμα στο νέο τεύχος του Fortune αυτή τη Δευτέρα στα περίπτερα.