Μεγάλες ουρές στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης για εμβολιασμό χωρίς ραντεβού

Μεγάλες ουρές στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης για εμβολιασμό χωρίς ραντεβού
Λήψη με drone της πλατείας Λευκού Πύργου και της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης με πλήρη απουσία κόσμου μετά από την απόφαση της Κυβέρνησης για κλείσιμο όλων των καταστημάτων και παραίνεση προς τον κόσμο να παραμείνει σπίτι ως προληπτικό μέτρο για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, Κυριακή 15 Μαρτίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξαιρετικά μεγάλη είναι η συμμετοχή των πολιτών στην δράση για εμβόλιο χωρίς ραντεβού που πραγματοποιεί η 3η ΥΠΕ, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Η κινητή μονάδα εμβολιασμού θα βρίσκεται στο σημείο μέχρι τις 3 το μεσημέρι και οι πολίτες που προσέρχονται εάν έχουν κλείσει κάποιο ραντεβού σε εμβολιαστικό κέντρο θα πρέπει πρώτα να το ακυρώσουν, πριν κάνουν το εμβόλιο εδώ.

Το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για εμβόλια το τελευταίο διάστημα, επιβεβαίωσε ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Μπογιατζίδης, μιλώντας στο τοπικό μέσο GRTimes. «Το πρόγραμμα εμβολιασμού ενισχύεται σε όλη την επικράτεια σε όλες τις δομές προκειμένου να καλύψει το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών οι οποίοι καταλαβαίνουν πως το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό», ανέφερε χαρακτηριστικά.