Μετά το Facebook και το Instagram, συνδρομή και στο TikTok;

Μετά το Facebook και το Instagram, συνδρομή και στο TikTok;
epa08667462 (FILE) - A close-up shows the video-sharing application TikTok on a smart phone in Berlin, Germany, 07 July 2020 (reissued 14 September 2020). According to statement issued by Microsoft, Chinese company ByteDance refused to sell its USA operations of TikTok to the US tech giant. EPA/HAYOUNG JEON Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Για περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις.

Το δρόμο των Facebook και Instagram φαίνεται πως θα ακολουθήσει και το TikTok, το οποίο αναμένεται να δοκιμάσει την εισαγωγή μηνιαίας συνδρομής που θα απαλλάξει τους χρήστες από τις διαφημίσεις.

Όπως αναφέρει το BBC, η κινεζική εταιρεία θα δοκιμάσει την υπηρεσία σε μια αγγλόφωνη αγορά εκτός των ΗΠΑ, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει πού ακριβώς.

Το κόστος της συνδρομής που πιλοτικά θα δοκιμαστεί, αναμένεται να είναι στα 4,99 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το TikTok εμφανίζει επί του παρόντος εξατομικευμένες διαφημίσεις για όλους τους χρήστες άνω των 18 ετών. Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος TechCrunch ανέφερε ότι η δοκιμή είναι μικρής κλίμακας και δεν είναι βέβαιο ότι η συνδρομή θα επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Meta φέρεται να μελετά το ενδεχόμενο συνδρομής (περίπου 10 ευρώ) χωρίς διαφημίσεις για τους χρήστες εντός ΕΕ, προκειμένου να ξεπεράσει τους διαφημιστικούς κανόνες του μπλοκ.

Το YouTube και το X, πρώην Twitter, είναι μεταξύ των ιστότοπων που προσφέρουν ήδη λιγότερες ή καθόλου διαφημίσεις έναντι μηνιαίας συνδρομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: