«Μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσετε!»

«Μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσετε!»

Προκλητικές δηλώσεις από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρο και Μίχο κατά την αποχώρησή τους από την ΓΑΔΑ - Δείτε το βίντεο.

Απειλές κατά δημοσιογράφων και πολιτικών εξαπέλυσαν κατά την έξοδό τους από το κτίριο της Γενικής Διεύθυνσης της Ελληνικής Αστυνομίας οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι με αυστηρούς περιοριστικούς όρους:

«Χρυσή Αυγή μέχρι τέλους! Πάρτε το χαμπάρι!», φώναξε ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ ο βουλευτής Νίκος Μίχος, είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: «Μέχρι τέλους θα φτάσουμε! Μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσετε!».

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, φώναζε προς την πλευρά των δημοσιογράφων: «να φάτε τους ψευδομάρτυρες για πρωινό… ξεφτίλες… καταραμένα ανθρωπάκια…». Ακούστηκαν επίσης σε βάρος των εκπροσώπων των ΜΜΕ φράσεις όπως «δουλάκια είσαστε και ανθρωπάκια», «ο Λαγός θα δικαιωθεί σίγουρα», «όποιος ζυγώσει κοντά μας την έχει φάει στα μάτια». Ακούστηκαν ειρωνικές φράσεις κατά του δημοσιογράφου του Mega, Ι. Πρετεντέρη, αλλά και σε βάρος πολιτικών.

Νωρίτερα, κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε οπερατέρ και φωτορεπόρτερ.

Διαβάστε ακόμη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (upd)