Ο Έλον Μασκ θέλει να κάνει το X «super app» – Λανσάρει κλήσεις ήχου και βίντεο στην πλατφόρμα

Ο Έλον Μασκ θέλει να κάνει το X «super app» – Λανσάρει κλήσεις ήχου και βίντεο στην πλατφόρμα
«Όταν υπάρξει επιβεβαίωση µιας εύλογης (~50%) χρήσης καθαρής ενέργειαςαπό τους εξορύκτες µε θετική µελλοντική τάση, η Tesla θα αρχίσει να δέχεται ξανά Bitcoin στις συναλλαγές της». Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο δισεκατομμυριούχος έχει μεγαλεπήβολα σχέδια...

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην γνωστή ως Twitter, λανσάρει μια πρώιμη έκδοση κλήσεων βίντεο και ήχου για ορισμένους χρήστες, σύμφωνα με τον Έλον Μασκ, καθώς ο δισεκατομμυριούχος πιέζει ώστε η X να γίνει μια «εφαρμογή για τα πάντα».

Ο Μασκ σε ανάρτηση στην πλατφόρμα, έδωσε οδηγίες στους χρήστες για την ενεργοποίηση της λειτουργίας.

Η τελευταία προσθήκη έρχεται εν μέσω μιας σειράς νέων χαρακτηριστικών και αλλαγών στην βασική εμπειρία της πλατφόρμας υπό τον Μασκ, ο οποίος απέκτησε την εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την μετονομασία του Twitter σε X, ο Μασκ σηματοδότησε ότι θα μετατρέψει την πλατφόρμα σε μια σούπερ εφαρμογή, προσφέροντας μια σειρά από υπηρεσίες, από την ανταλλαγή μηνυμάτων, έως τις πληρωμές peer-to-peer.

Προαναγγέλλοντας το νέο feature τον Αύγουστο, ο Μασκ είχε πει ότι οι χρήστες δεν θα χρειάζονται αριθμό τηλεφώνου για τις λειτουργίες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στο iOS της Apple, στο Android της Google και σε προσωπικούς υπολογιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: