O Μαρινάκης ενημερώθηκε για το σχέδιο δολοφονίας του

O Μαρινάκης ενημερώθηκε για το σχέδιο δολοφονίας του

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ενημερώθηκε από τον υπουργό Βασίλη Κικίλια.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επισκέφθηκε στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για το σχέδιο των τρομοκρατών για δολοφονική απόπειρα εναντίον του.

Ενημερώθηκε από τον ίδιο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια και αποχώρησε.

Όπως αποκαλύφθηκε τα μέλη της ομάδας Μαζιώτη που είναι πίσω από την “γιάφκα” η οποία εντοπίστηκε στον Βύρωνα Αττικής, ετοίμαζαν σοβαρό τρομοκρατικό χτύπημα σε οικονομικό ή πολιτικό στόχο. Στη γιάφκα συνελήφθη ένα άτομο.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση έκαναν την Πέμπτη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης οι οποίοι μάλιστα έδωσαν ονόματα που περιλαμβάνονταν σε σημειώσεις τις οποίες είχε στην κατοχή του ο συλληφθείς.


Δηλώσεις Κικίλια για στόχους τρομοκρατών από fon1972

Συγκεκριμένα, οι ιδιόχειρες σημειώσεις περιελάμβαναν στοιχεία για τον εφοπλιστή και πρόεδρο της ‘ΠΑΕ Ολυμπιακός’ Ευάγγελο Μαρινάκη, τον επιχειρηματία και πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα και τη σύζυγό του Μαρία Τσελέντη, τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, πρόεδρος της οποίας είναι ο εφοπλιστής Θεόδωρος Βενιάμης, ενώ, όπως ανέφερε ο κ. Κικίλιας, υπήρχαν ακόμα αναφορές για τη ΝΔ, και για τις εταιρείας Κάπιταλ, Ζήμενς, και Ίνφο Κουέστ.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε ακόμη: 

Η αντιτρομοκρατική έδωσε τα στοιχεία του φερόμενου ως συνεργού του Μαζιώτη