Όλα όσα μάθαμε περνώντας μια ημέρα στην Deloitte

Όλα όσα μάθαμε περνώντας μια ημέρα στην Deloitte
Το Fortune βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της Deloitte Ελλάδας στην Αθήνα, όπου ανακαλύψαμε περισσότερα για την λειτουργία, αλλά και την καθημερινότητα της εταιρείας.

«Το μόνο που μπορώ να πω ότι είναι ίδιο στην καθημερινότητά μου στην Deloitte είναι ο καφές μου (φίλτρου, σκέτος)», μας λέει η Χρυσάνθη Βασιλείου, Senior στον τομέα του Audit & Assurance της Deloitte, όταν επισκεφτήκαμε την εταιρεία. «Κάθε μέρα είναι μια πρόκληση», συμπληρώνει.

Και από αυτή την πρώτη φράση καταλαβαίνει κανείς πως θα είναι πολύ δύσκολο να καταγράψουμε σε μια μόνο μέρα το έργο που καταφέρνει να παράγει σε καθημερινή βάση η ομάδα της Deloitte στην Αθήνα. Και μάλιστα το έργο της εταιρείας δεν περιορίζεται μόνο στην πρωτεύουσα. Στο πλαίσιο της επίσκεψής μας είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με εκπροσώπους τμημάτων που εργάζονται στα γραφεία της Deloitte στο Ηράκλειο Κρήτης και στο πρότυπο κέντρο τεχνογνωσίας DACC στη Θεσσαλονίκη, που λειτουργεί από το 2018.

Η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει κάποιος που επισκέπτεται την εταιρεία στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα είναι εν αρχή πολύ θετική. Τα κεντρικά γραφεία της Deloitte βρίσκονται στο Μαρούσι και ήδη από την είσοδο όπου βρίσκονται τρεχούμενα νερά, ο επισκέπτης αισθάνεται ότι μπαίνει σε ένα δραστήριο και ήρεμο περιβάλλον. Μας υποδέχεται στην είσοδο ο Παναγιώτης Κοτροκόης, Senior Consultant στο τμήμα Brand & Communications της Deloitte, και κάπως έτσι ξεκινά το «ταξίδι» μας στον εσωτερικό κόσμο της εταιρείας.