Πέτρος Κωνσταντινέας: Το μίσος φέρνει μίσος κι όποιος το τρέφει, είναι συνένοχός του

Πέτρος Κωνσταντινέας: Το μίσος φέρνει μίσος κι όποιος το τρέφει, είναι συνένοχός του
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας παρακολουθεί την ομιλία του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά (ΔΕΝ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ), σε πολιτική εκδήλωση – συζήτηση που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων από την ανάληψη της κυβερνητικής ευθύνης, στο Αμφιθέατρο "Αλ. Κουμουνδούρος" της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ

Σε πέντε συλλήψεις έχει προχωρήσει η Αστυνομία για την επίθεση στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος δέχτηκε χθες βράδυ επίθεση.

Μιλώντας στο τοπικό κανάλι «Μεσόγειος» και φορώντας κολάρο, ο Π. Κωνσταντινέας δήλωσε: «Το μίσος φέρνει μίσος κι όποιος το τρέφει, είναι συνένοχός του. Πρέπει να σταματήσουν αυτά».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο βουλευτής αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τον πλημμύρισαν με μηνύματα στήριξης, σημειώνει:

«Η άνανδρη επίθεση που δέχθηκα από ακραία στοιχεία, που… νομίζουν ότι κρύφτηκαν στον όχλο, με πεισμώνει ακόμα περισσότερο, ώστε να μάχομαι ενάντια σε διχαστικά παράσιτα της κοινωνίας μας. Το σώμα μας μπορεί να καταφέρνουν να το λυγίζουν, τις ψυχές μας όμως δε μπορούν να τις πάρουν. Το μίσος φέρνει μίσος και βία. Ας είμαι το τελευταίο θύμα τέτοιων καταστάσεων που σπέρνουν τη διχόνοια μεταξύ μας», αναφέρει ο Π. Κωνσταντινέας.

Και η δήλωσή του καταλήγει: «Ο ακραίος φανατισμός που υποκινείται από δήθεν “πατριώτες” μπαίνει εμπόδιο στο μέλλον των παιδιών μας. Δεν μας αξίζει τέτοιο μέλλον».

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας το βράδυ της Κυριακής δέχθηκε επίθεση κοντά στο γήπεδο της Καλαμάτας από περίπου 30 αγνώστους.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε πέντε συλλήψεις για το συμβάν.