Πάρτε τώρα το μέλλον στα χέρια σας

Πάρτε τώρα το μέλλον στα χέρια σας

Το Executive MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σας ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Από το 1920 όταν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών άνοιξε της πύλες του (ως Ανωτάτη Σχολή Εμπορικών Σπουδών τότε), έδειξε πως θα χαράξει τη δική του ιστορία στον εκπαιδευτικό τομέα.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι, κατά σειρά αρχαιότητας, το τρίτο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της χώρας και το πρώτο στον χώρο των Οικονομικών Επιστημών και της Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με ένα βιογραφικό γεμάτο σημαντικά επιστημονικά επιτεύγματα, που χαρακτηρίζουν το σύγχρονο παρόν και προδιαγράφουν εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον.
Η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι κύριο μέλημα του Πανεπιστημίου, στοχεύοντας στην εμβάθυνση της επιστημονικής κατάρτισης, μέσω της ανάπτυξης της επιστημονικής έρευνας και διδασκαλίας, κατά τρόπο που να ανταποκρίνεται τόσο στις σύγχρονες απαιτήσεις της επιστήμης, όσο και στην αναπτυξιακή προσπάθεια της ελληνικής οικονομίας.

Από το 1998 μέχρι και σήμερα, ένα από τα μεταπτυχιακά που προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι εκείνο της Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA).

Πρόκειται για ένα διετές πρόγραμμα που απευθύνεται σε πτυχιούχους Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., οι οποίοι ήδη εργάζονται και θέλουν να επενδύσουν στην καριέρα τους και να διευρύνουν τις προοπτικές τους.

Το πρόγραμμα μαθημάτων είναι δομημένο κατά τρόπο ώστε να επιτρέπει στα στελέχη την παρακολούθηση των διαλέξεων, καθώς λαμβάνουν χώρα απογεύματα εργάσιμων ημερών και Σάββατα.

Για τη διδασκαλία χρησιμοποιούνται οι πλέον σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης, όπως μελέτες περιπτώσεων, επιχειρησιακά παίγνια, πολυμέσα, videofilms, ομαδικές και ατομικές εργασίες κλπ, ενώ η μοναδική ομάδα διδασκόντων και η συνεχής αξιολόγηση τους από τους συμμετέχοντες, συντελεί στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας σπουδών. Διευθυντής του Προγράμματος είναι ο Καθηγητής Δ. Μπουραντάς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 12 Μαΐου 2014 και να απευθυνθούν στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ευελπίδων 47 & Λευκάδος 33, 7ος όροφος) στην κα. Κ. Γκαλίτσιου 210-8203638, 210-8828474 καθημερινά 11:00-17:00.

Εmail: mbaexecutive@aueb.gr – website: www.executivemba.aueb.gr

Διαβάστε ακόμα:

Πώς μπορούν οι γυναίκες να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα;

Τι πρέπει να κάνω όσο είμαι άνεργος;