Πλέον μπορείτε να διαγράφετε απεσταλμένα μηνύματα από το Facebook Messenger

Πλέον μπορείτε να διαγράφετε απεσταλμένα μηνύματα από το Facebook Messenger
Photo:

Αλλά μόνο αν χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο Android.

Το Facebook ίσως κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο που θα επιτρέπει στους χρήστες να αναιρέσουν την αποστολή μηνυμάτων στην εφαρμογή του, το Messenger. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη αφότου αποκαλύφτηκε ότι ο CEO και ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, διέγραφε μηνύματα που είχε στείλει, από τους φακέλους εισερχομένων των παραληπτών τους. Αυτό το περιστατικό έγειρε ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικότητας και πολλοί σχολίασαν την εμφανή κατάχρηση εξουσίας από τον Ζούκερμπεργκ εξαιτίας του ότι η δυνατότητα του να αναιρεί κανείς την αποστολή μηνυμάτων δεν είναι διαθέσιμη σε άλλους χρήστες.

Μετά από αυτά τα νέα, το Faebook δήλωσε ότι θα κυκλοφορούσε το συγκεκριμένο εργαλείο σε ευρύτερη κλίμακα, αλλά δεν υπήρξαν νεότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, μέχρι σήμερα. Στιγμιότυπα οθόνης από ένα χρήστη του Facebook Messenger δείχνουν την δυνατότητα να αναιρεί κανείς την αποστολή μηνυμάτων μέσω της εφαρμογής, κάτι το οποίο δημοσιεύτηκε από την ιστοσελίδα TechCrunch.

Επιπλέον, φαίνεται πως το νέο εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να αναιρέσουν την αποστολή των μηνυμάτων μόνο μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Android Police. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο εργαλείο είναι διαθέσιμο μόνο στην Android έκδοση της εφαρμογής. Δεν είναι ξεκάθαρο το πόσο ευρεία είναι η κυκλοφορία του εργαλείου στην παρούσα φάση, όπως επίσης και το κατά πόσο θα κυκλοφορήσει ποτέ σε ευρύτερη κλίμακα.