Πώς είναι η Business Class της πιο φτηνής αεροπορικής εταιρείας;

Πώς είναι η Business Class της πιο φτηνής αεροπορικής εταιρείας;

Τι προνόμια έχουν οι επιβάτες της πρώτης θέσης σε μια πτήση της Ryanair;

Η Ryanair κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να αυξήσει τις πωλήσεις της εξαιτίας των χαμηλών τιμών. Η εταιρεία έριξε της τιμές των εισιτηρίων αλλά μαζί με αυτές έριξε και κάποιες από τις υπηρεσίες της. Στην πιο φθηνή αεροπορική εταιρεία δε θα έβλεπε κανείς γεύματα και δωρεάν καφέδες, ούτε την δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης (χωρίς έξτρα χρέωση) και ταινία κατά τη διάρκεια της πτήσης, και φυσικά η βαλίτσα χρεωνόταν επιπλέον.

Οι ανάγκες όμως, αλλάζουν, και εξαιτίας της αύξησης της δημοτικότητας της εταιρείας έπρεπε οι υπεύθυνοι να ικανοποιήσουν και τους πιο «απαιτητικούς» πελάτες.

Γι αυτό και δημιούργησαν την «πρώτη θέση». Το εισιτήριο Business Class ξεκινά από τις 59.99 λίρες ($99.59) και παρέχει διάφορα προνόμια. Όπως την δυνατότητα μεταφοράς βαλίτσας μέχρι 20 κιλά χωρίς χρέωση, ευελιξία στην αλλαγή του εισιτηρίου, προτεραιότητα στο check-in καθώς και προνομιακές θέσεις εντός αεροσκάφους μεταξύ των σειρών 1-5 (για γρήγορη επιβίβαση), 16-17 (επιπλέον χώρου) και 32-33 (για γρήγορα επιβίβαση).

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times οι επιβάτες της πρώτης θέσης θα μπορούν μεν να επιλέγουν τη θέση τους, αλλά δε θα ταξιδεύουν σε ειδικά διαμορφωμένα καθίσματα αφού δεν αναμένεται κάποια αναδιαμόρφωση των αεροσκαφών, ενώ θα συνεχίσουν να πληρώνουν το γεύμα τους.

Ο υπεύθυνος του marketing της εταιρείας δίνει τη δική του απάντηση, εξηγώντας πως οι ανάγκες όσων ταξιδεύουν στην πρώτη θέση έχουν αλλάξει. «Δε τους ενδιαφέρει η παροχή δωρεάν φαγητού, αλλά να φτάνουν στον προορισμό τους γρήγορα χωρίς καθυστερήσεις και αναμονές στις ουρές», είπε χαρακτηριστικά.

 Διαβάστε ακόμα:

Πώς μια φτηνή πτήση της Ryanair μπορεί να σας στοιχίσει πολύ ακριβά

To «μυστικό» για φθηνότερες τιμές στα εισιτήρια της Ryanair

Οι καλύτερες αεροπορικές Business Class