Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Infobank Hellastat Workshop

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο Infobank Hellastat Workshop

Στελέχη από 50 εταιρίες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με διακεκριμένους ομιλητές με θέμα «Ελληνικές επιχειρήσεις στη κρίση: Βιωσιμότητα και Ανάπτυξη».

Το πρώτο Infobank Hellastat Workshop με θέμα «Ελληνικές επιχειρήσεις στη κρίση: Βιωσιμότητα και Ανάπτυξη», πραγματοποίησε χθες η Infobank Hellastat Α.Ε. (IBHS) -ένας από τους σημαντικότερους πάροχους οικονομικής και εμπορικής πληροφόρησης- σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν στελέχη από 50 εταιρίες, είχε διαδραστικό χαρακτήρα καθώς τόσο οι συμμετέχοντες -κυρίως στελέχη οικονομικών & credit τμημάτων- όσο και οι ομιλητές συνέβαλαν από κοινού σε μία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις, τις αλλαγές που επηρεάζουν την ανάπτυξη μιας επιχείρησης, τους τρόπους διεξόδου και τη συμβολή της επιχειρηματικής πληροφόρησης. Τη συζήτηση άνοιξε με μία σύντομη εισαγωγή ο Χρυσόστομος Κάτσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Infobank Hellastat, ενώ το συντονισμό της ανέλαβε η Ελευθερία Παρμαξή, Senior Sales Consultant.

Από τη θέση του ομιλητή τίμησαν την εταιρεία με την παρουσία τους οι: Βαγγέλης Γεωργίου, Διευθυντής Διαχείρισης Διαθεσίμων & Χρηματοοικονομικού Κινδύνου Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Γεν. Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, Θάνος Καββαδάς, Οικονομικός Διευθυντής Βιοκύτ,  Δημήτρης Κολοκοτρώνης, Διευθύνων Σύμβουλος Fasmetrics, Βαγγέλης Πολίτης,  Διαχειριστής Εταίρος δικηγορικής εταιρείας Πολίτης & Συνεργάτες, Μιχάλης Σαμωνάς, Οικονομικός διευθυντής Σίδμα, και Βασίλης Τζώρτζης, Senior Professional Trainer – Credit & Risk Management- Group Credit Director Hellenic Petroleum Group.

1/6

Συμπερασματικά μπορεί να ειπωθεί πως η πλειοψηφία των ομιλητών συμφώνησαν στην ανατροπή που έχει επέλθει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά, στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και καλούνται ακόμα να αντιμετωπίσουν σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας, αλλά κατέληξαν πως η έξοδος από την κρίση μπορεί να συντελεστεί με τη βοήθεια όλων και του καθένα ξεχωριστά. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν διατέθηκαν για τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

«Είναι μεγάλη χαρά για την εταιρεία, αλλά και για εμένα προσωπικά να μας τιμούν με την παρουσία τους τόσο αξιόλογα στελέχη, τόσο από τη θέση του ομιλητή όσο και από η θέση του συμμετέχοντα. Είμαι ευτυχής που η πρώτη αυτή προσπάθεια στέφθηκε με τόση επιτυχία, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε απλά μία εποικοδομητική συζήτηση, αλλά ανέκυψαν σημαντικά ζητήματα που θα αποτελέσουν αφετηρία για την επιχείρησή μας, η οποία, πάντα πιστή στην πελατο-κεντρική της αντίληψη, θα σπεύσει να τα επιλύσει δημιουργικά. Τέλος, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με αντίστοιχες εκδηλώσεις», δήλωσε ο κ. Κάτσης μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Διαβάστε ακόμη:

Η ΛΙΣΤΑ: Οι 100 μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα

H Infobank εξαγόρασε την Hellastat