Οι προτεραιότητες της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής

Οι προτεραιότητες της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής

Η νέα Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα ζητήματα των νοικοκυριών χωρίς ρεύμα αλλά και τα γήπεδα της ΑΕΚ και του ΠΑΟ.

Για τις προτεραιότητές της στην Περιφέρεια Αττικής, μίλησε η Ρένα Δούρου. Πρώτο μέλημα της νέας Περιφερειάρχη είναι να προχωρήσει «με την υλοποίηση αποφάσεων που είχαν παρθεί ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Όπως, για παράδειγμα, τα χρήματα για τον δήμο Περάματος, όπου 1.600 νοικοκυριά είναι εδώ και πολλούς μήνες χωρίς φως».

Εξηγώντας τη χθεσινή της δήλωση ότι «από τη Δευτέρα αρχίζει ο πόλεμος με τα συμφέροντα», υπογράμμισε ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ευθύνονται για τα κακώς κείμενα στην Περιφέρεια Αττικής και αυτοί «δεν θα καταθέσουν τόσο εύκολα τα όπλα».

Απατώντας σε ερώτηση σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν έχουμε πόλεμο με κανέναν οπαδό ομάδας, γιατί δεν είναι μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ, είναι και το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ουδέποτε αντιμετωπίσαμε τους οπαδούς ως δεξαμενές ψηφοφόρων, όπως έκαναν τόσα χρόνια οι προηγούμενοι από εμάς», ενώ προσέθεσε ότι δεν έχει κανένα λόγο να μη βοηθήσει την ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη:

Νικήτρια η Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής

Το αναπτυξιακό πρότυπο για την περιφέρεια Αττικής της Ρένας Δούρου