Ψάξε ψάξε και θα το βρεις

Ψάξε ψάξε και θα το βρεις

Ένα πρωτότυπο κυνήγι θησαυρού στο Μεταξουργείο, με ανατρεπτικές εξελίξεις.

Κυνήγι κυκλαδικών ειδωλίων έχουμε την Πέμπτη 19.9 στο ReMap. Τα κυκλαδικά ειδώλια που έχουν αποτελέσει έμπνευση για πολλούς καλλιτέχνες όπως για την καταπληκτική ελληνίδα δημιουργό εικαστικού κοσμήματος Έλενα Σύρακα κρύβονται για να τα βρούμε στο Μεταξουργείο.

Στην πραγματικότητα το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης μετακομίζει από τις 19.00 έως τις 21.00 στο Μεταξουργείο και μας καλεί να συμμετάσχουμε σε μια περιήγηση στους δρόμους των εκθέσεων της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη: Όλο το φως της Ελλάδας σε ένα κόσμημα

Η συνάντηση για την εκκίνηση δίνεται στο κέντρο πληροφοριών του ReMap στην πλατεία Αυδή (Γιατράκου 2) κι από εκεί ξεκινά το «κυνήγι». Θα μάθουμε πολλά για τα κυκλαδικά ειδώλια. Πόσων ετών θα ήταν σήμερα; Έχουν ονόματα; Τι συμβολίζουν; Ποιοι είναι οι τύποι τους και από τι υλικά είναι φτιαγμένα; Γνώση και διασκέδαση λοιπόν για κύριο πιάτο οπότε… διασκέδαση σκέτη για επιδόρπιο.

Η εκδήλωση κλείνει με ένα υπαίθριο πάρτι με τον DJ Blue Lagoon από την ομάδα Kormoranos αλλά και με μια κλήρωση (για όσους ολοκληρώσουν το παιχνίδι) για δώρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.koolfly.com