Πτήσεις με Ellinair και Astra Airlines και μέσω τουριστικών πρακτορείων

Πτήσεις με Ellinair και Astra Airlines και μέσω τουριστικών πρακτορείων

Προσβάσιμες για κρατήσεις και πωλήσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο τουριστικό γραφείο είναι οι πτήσεις του Ομίλου Mouzenidis Group μετά τη συμφωνία με την Hannair Systems GmbH.

Προσβάσιμες για κρατήσεις και πωλήσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο τουριστικό γραφείο είναι οι πτήσεις του Ομίλου Mouzenidis Group που πραγματοποιούνται με τις αεροπορικές εταιρείες Ellinair και Astra Airlines, του βασικού tour operator στη μεταφορά επισκεπτών από τη Ρωσία, την Ουκρανία και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης προς την Ελλάδα.

Κατόπιν συμφωνίας που σύναψε ο Όμιλος Μουζενίδη με την Hannair Systems GmbH, οι εν λόγω πτήσεις εμφανίζονται στα συστήματα κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων (GDS), όπως Amadeus, Worldspan, Sabre, Galileo κ.α., προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα καλύτερης εξυπηρέτησης και διευκόλυνσης τουριστικών γραφείων και επιβατικού κοινού.

Ειδικότερα, στα συστήματα GDS προβάλλονται τα εξής δρομολόγια:

Από Θεσσαλονίκη με την Ellinair προς Voronezh, Bryansk, Kaliningrad, Mineralnye Vody, Rostov, Riga, Belgorod, Stavropol, Moscow, Dnepropetrovsk, Kiev, Lviv, Odessa, Kharkov.

Από Κέρκυρα με την Ellinair προς Yekaterinburg, Moscow, Perm, Riga, Samara, St. Petersburg, Kiev.

Από Θεσσαλονίκη με την Astra Airlines προς Yekaterinburg, St. Petersburg, Moscow.

Οι επισκέπτες που διακινήθηκαν από τον Όμιλο το 2013 έφτασαν τους 500.000. Ο Όμιλος συνεργάζεται με επτά αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Ellinair και διαθέτει συνολικό δίκτυο 70 ταξιδιωτικών γραφείων σε Ελλάδα, Ρωσία, Ουκρανία και άλλες χώρες.

Διαβάστε ακόμη:

O πρώτος καθετοποιημένος τουριστικός όμιλος στην Ελλάδα!

Η δυναμική επιστροφή της Astra Airlines

Κίεβο-Θεσσαλονίκη, το παρθενικό ταξίδι για την Ellinair