Η Sony κυκλοφόρησε το Xperia E4

Η Sony κυκλοφόρησε το Xperia E4

Το νέο μοντέλο προσφέρει ευκολία χρήσης, ψυχαγωγία και ισχυρή απόδοση μπαταρίας σε έναν υψηλής ποιότητας σχεδιασμό.

Το νέο μοντέλο smartphone της σειράς Xperia παρουσίασε σήμερα η Sony Mobile. Το Xperia E4 smartphone προσφέρει ευκολία χρήσης συνοδευόμενη από μια κομψή σχεδίαση.

Το νέο μοντέλο είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μεγάλη ευκολία χρήσης. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 5” qHD με IPS, για καλύτερη γωνία θέασης, αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας και τη διασκεδαστική social εφαρμογή μουσικής PartyShare, που επιτρέπει στους χρήστες, μέσω μέσω Wi-Fi Direct, να μοιράζονται τη μουσική τους με τους φίλους τους στο ίδιο χώρο.

Η μπαταρία του έχει ισχύς των 2300 mAh, που δίνει τη δυνατότητα διάρκεια χρήσης ως και δύο ημερών με το UltraSTAMINA Mode. Περιέχει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστής 1.3 GHz με γρήγορες επιδόσεις, που επιτρέπει στον χρήστη να λειτουργεί πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Ο επεξεργαστής και η μνήμη RAM 1GB προσφέρουν υψηλή απόδοση και ταχύτητα χωρίς να εξαντλούν την μπαταρία σας. Το Xperia E4 διαθέτει μνήμη αποθήκευσης 8GB. Το Ε4 φέρει οπίσθια κάμερα ανάλυσης 5MP, ενώ η μπροστινή έχει ανάλυση 2MP.

Το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα, με προσαρμόσιμα UI themes και διαφορετικά καλύμματα για να ταιριάζει με το προσωπικό στυλ του καθενός.