Το «τελευταίο αντίο» στον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Το «τελευταίο αντίο» στον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Τον αγαπημένο ηθοποιό αποχαιρέτισαν η οικογένειά του, καθώς και πλήθος φίλων από τον καλλιτεχνικό χώρο - Δείτε τις φωτογραφίες.

Το «τελευταίο αντίο» είπαν χθες συγγενείς και φίλοι στον ηθοποιό Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του την περασμένη Κυριακή, πιθανώς από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Η κηδεία του δημοφιλούς ηθοποιού τελέστηκε την Παρασκευή στο Μανχάταν και εκτός από τη στενή οικογένειά του, έδωσαν το παρόν και μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ, όπως η Μέριλ Στριπ, η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Ίθαν Χωκ και ο σκηνοθέτης Μάικ Νίκολς για να αποτίσουν φόρο τιμής στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

1/12
Η σύντροφος του Χόφμαν Μίμι Ο' Ντόνελ και τα τρία παιδιά τους
Η σύντροφος του Χόφμαν Μίμι Ο' Ντόνελ και τα τρία παιδιά τους
Η Κέιτ Μπλάνσετ με τον σύζυγό της
Η Μέριλ Στριπ
Ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Μπαρ Κατζ
Ο ηθοποιός Ίθαν Χωκ
Ο σκηνοθέτης Μάικ Νίκολς και η δημοσιογράφος Νταιάν Σόγιερ
Η ηθοποιός Έιμι Άνταμς
Ο ηθοποιός Γιοακίμ Φίνιξ
Η ηθοποιός Μισέλ Ουίλιαμς
Η ηθοποιός Τζουλιάν Μουρ

Ο Χόφμαν άφησε την τελευταία του πνοή προτού προλάβουν να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας Hunger Games: Mockingjay Part 2, όπου υποδυόταν τον ρόλο του Πλούταρχου Χέβενσμπι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Hollywood Reporter, ήταν προγραμματισμένο τα γυρίσματα ορισμένων σκηνών με τον Χόφμαν να συνεχιστούν για 7 ακόμα ημέρες.

Αντί να αναδιαμορφωθεί το σενάριο, οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να «χρησιμοποιήσουν ψηφιακά μέσα» προκειμένου να ολοκληρωσούν οι σκηνές, αναφέρει η εφημερίδα New York Post. Η τελευταία ταινία της σειράς θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2015.

Διαβάστε ακόμη: Συλλήψεις και ανακρίσεις για τα ναρκωτικά στο διαμέρισμα του Χόφμαν