Θες να γράφεις κώδικα σαν επαγγελματίας; Είναι πανεύκολο!

Θες να γράφεις κώδικα σαν επαγγελματίας; Είναι πανεύκολο!

Το .NET Coding School ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

H μεγαλύτερη ευκαιρία για τη μείωση της ανεργίας, την επιτάχυνση της ανάπτυξης και τη βελτίωση των αμοιβών των εργαζομένων βρίσκεται στον χώρο της Πληροφορικής. Η ανάπτυξη του mobile internet, η επέκταση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών από εταιρίες και δημόσιο και η συνεχής εξέλιξη του χώρου των startups στην Ελλάδα συνηγορούν για ακόμα υψηλότερη ζήτηση. Πλέον όλοι αναγνωρίζουν ότι η νέα οικονομία υπηρεσιών περνάει από τα digital skills.

Γι αυτό το λόγο kariera.gr και Microsoft Hellas ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τα coding schools για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση όσων θέλουν να κάνουν καριέρα στον κλάδο.

Τα Coding Schools είναι hands-on εκπαιδεύσεις στις πιο διαδεδομένες τεχνολογίες παγκοσμίως. Διαρκούν 8 εβδομάδες το καθένα και σκοπό έχουν να ενισχύσουν τα IT skills ατόμων που διαθέτουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού. Κάθε Coding School περιλαμβάνει 80 ώρες μαθημάτων, 60 συμμετέχοντες ανά τμήμα, 15 Instructors (Senior Developers της αγοράς), 3 Participating Companies για καθεμία από τις οποίες διεξάγεται ένα project με συνεργασία ανά ομάδες, 3 Tech Mentors, 1 Technology Expert και τον Academic Instructor που συντονίζει όλη τη διαδικασία.

Στόχος είναι μέσα απ’ το πρόγραμμα αυτό οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν τα απαραίτητα Coding skills που απαιτεί η αγορά νέα και ήδη υπάρχοντα ταλέντα ώστε να ενδυναμώσουν το επαγγελματικό τους status quo.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού ή έμπειρα στελέχη που εργάζονται αυτήν τη στιγμή σε άλλη γλώσσα προγραμματισμού και θα ήθελαν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας των developers. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνεις μέλος του Coding School Community είναι να έχεις όρεξη για κώδικα, πτυχίο στην πληροφορική ή σε συναφές αντικείμενο ή προϋπηρεσία ως Developer.

To .NET Framework είναι μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα προγραμματισμού της Microsoft που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια προγραμματιστές για την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών σε κάθε συσκευή και λειτουργικό σύστημα. Τα βασικά της χαρακτηριστικά είναι η ευκολία εκμάθησης, η ταχύτητα και η αύξηση της παραγωγικότητας όσων τη χρησιμοποιούν.

 Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των 8 εβδομάδων εδώ

Για εγγραφή και πληροφορίες πατήστε εδώ