Το Facebook Messenger «εισβάλλει» στις ιστοσελίδες των εταιρειών

Το Facebook Messenger «εισβάλλει» στις ιστοσελίδες των εταιρειών
epa04901364 (FILE) A file picture dated 28 November 2013 shows a man using the social networking site Facebook on his phone at a cafe in Hanoi, Vietnam. More than one billion people logged into the social media network Facebook in one day, marking a new record for the company, said Facebook co-founder and chief executive Mark Zuckerberg on 27 August 2015. The 31-year-old entrepreneur said the milestone was the 'beginning of connecting the whole world,' according to a message on his Facebook site. EPA/LUONG THAI LINH

Αλλάζει ο τρόπος επικοινωνίας που είχε το κοινό με τις επιχειρήσεις.

Το Facebook Messenger έχει σχεδόν αντικαταστήσει κάθε πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων κι αυτό γιατί παρέχει έναν εύκολο και άμεσο τρόπο επικοινωνίας. Ενώ μέχρι τώρα οι χρήστες του Facebook είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν απ’ όπου βρίσκονταν, στο «παιχνίδι» πλέον μπαίνουν και οι εταιρείες.

Οι επιχείρησεις μπορούν εύκολα να προσθέσουν την επιλογή του Messenger στην ιστοσελίδα τους και τα άτομα να ανταλλάζουν εκεί πλέον μηνύματα χωρίς να χρειάζεται να να μεταφερθεί κάποιος στην σελίδα της εταιρείας στοFacebook και από εκεί να στείλει «προσωπικό μήνυμα».

Με αυτόν τον τρόπο οι επιχειρήσεις να διατηρήσουν τους πελάτες στο site τους και οι πελάτες θα μπορούν να επικοινωνούν απευθείας μαζί τους. Αν αναρωτιέστε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτή την επιλογή και σε άλλους τρόπους επικοινωνίας – η απάντηση είναι εύκολη: Αρχικά, η συζήτηση «αποθηκεύεται» και οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν ξανά από εκεί που είχαν μείνει (αν έχουν επιπλέον απορίες) και έπειτα η επικοινωνία μπορεί να γίνεται πλέον από κάθε συσκευή και απ’ όπου κι αν βρίσκονται οι συμμετέχοντες.