Τσίπρας: Τι θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τις επικουρικές συντάξεις;

Τσίπρας: Τι θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τις επικουρικές συντάξεις;
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάνει δηλώσεις μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών, στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, την Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε όλη την χώρα η ψηφοφορία για την ανάδειξη Ευρωβουλευτών, Περιφερειακών και Δημοτικών αντιπροσώπων. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παλαιότερες δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ θυμίζει με ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κύριος Μητσοτάκης, ζήτησε να ακούνε οι Έλληνες τον ίδιο, για να εξακριβώσουν τις προθέσεις του. Εδώ, οι προθέσεις του για τις επικουρικές συντάξεις. Είναι η πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ.» αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του κ. Τσίπρα συνοδεύεται από απόσπασμα παλαιότερης συνέντευξης του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος στην παρατήρηση της δημοσιογράφου (Σία Κοσιώνη), «αλλά λέτε και ‘ναι’ σε μείωση επικουρικών συντάξεων», απαντά. «Δεν το έκρυψα. Γι’ αυτό σας λέω ότι εγώ μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας και θέλω αύριο να πράττω και το έργο της αλήθειας».