Βρέθηκε στο Μαρούσι το κρησφύγετο του Μαζιώτη

Βρέθηκε στο Μαρούσι το κρησφύγετο του Μαζιώτη

Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της συντρόφου και των συνεργών του - Τον Μαζιώτη αναγνώρισε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Πριν από λίγο η Αντιτρομοκρατική ανακοίνωσε ότι βρέθηκε το σπίτι στο οποίο διέμενε ο Νίκος Μαζιώτης. Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε έρευνα στην περιοχή του Αμαρουσίου. Το διαμέρισμα είναι σε πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Υψηλάντου 27, στα όρια Πεύκης- Αμαρουσίου, κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού, όπου και διέμενε μαζί με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, ηλικίας περίπου τεσσάρων ετών.

Στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έμενε ο Νίκος Μαζιώτης με τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα και το παιδί τους, ηλικίας περίπου τεσσάρων ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε νοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ και περίπου δύο χρόνια και ο Μαζιώτης εμφανιζόταν πάντα μεταμφιεσμένος με περούκα, ενώ και η Ρούπα είχε βαμμένα ξανθά τα μαλλιά της. Η Πόλα Ρούπα και το ανήλικο παιδί τους δεν βρέθηκαν στο διαμέρισμα, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και της Αντιτρομοκρατικής.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό γκαράζ, όπου, πιθανόν, βρίσκεται το αυτοκίνητο που είχε αγοράσει πέρυσι ο Μαζιώτης με τα στοιχεία Μιχάλης Μιχελάκης, καθώς και γιάφκας με οπλισμό.

Ανακοινώθηκε ότι το ένταλμα σύλληψης για έναν εκ των συνεργατών του Μαζιώτη, που εκδόθηκε σήμερα, αφορά σε έναν 35χρονο για τον οποίο από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε η συμμετοχή του στις ένοπλες ληστείες σε δύο τράπεζες στην Ακράτα, την 20/12/2012 και στα Μέθανα, την 25/7/2013. Ο συγκεκριμένος είχε κατηγορηθεί για κλοπή δύο αυτοκινήτων, εκ των οποίων το ένα είχε χρησιμοποιηθεί στην απαγωγή Μυλωνά και το άλλο φέρεται ότι το χρησιμοποίησε ο Νίκος Μαζιώτης και βρέθηκε καμένο όταν συνελήφθη μαζί με την Πόλα Ρούπα, το 2010.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με την πρόοδο των ερευνών αναμένονται και άλλα εντάλματα σύλληψης.

Διαβάστε ακόμη: 

Πέντε κακουργήματα και σειρά πλημμελημάτων σε βάρος του Μαζιώτη

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της μάχης με τον Μαζιώτη