ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Το μεγάλο στοίχημα

Την Τετάρτη 13 Απριλίου το Fortune διοργάνωσε στο N.J.V Athens Plaza ένα exclusive Fortune Dinner, με αφορμή  το νέο τεύχος Απριλίου, που είναι αφιερωμένο στη λίστα 40 under 40 και τον τουρισμό.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν εκείνοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες επιχειρηματίες κάτω των 40 που καινοτομούν και διακρίνονται στον τουρισμό, καθώς και αυστηρά επιλεγμένοι θεσμικοί φορείς και επιχειρηματίες του χώρου.

Του dinner προηγήθηκε ένα discussion panel και η συζήτηση είχε ως θέμα τις τουριστικές προοπτικές της φετινής χρονιάς: Την πορεία των κρατήσεων, τα μηνύματα από τις αγορές, το προσφυγικό κύμα και τις επιπτώσεις του και, τέλος, πού θα κριθούν οι επιδόσεις του τουρισμού φέτος.

Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση ΕΔΩ

Στο panel συμμετείχαν:

Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, Γιάννης Ρέτσος, πρόεδρος της ΠΟΞ και Α’ αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, Ντίνος Φραντζεσκάκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών ΣΑΑΕ, Γιώργος Παλιούρας, Μέλος του Δ.Σ του FedHATTA, Χαρά Γεωργιάδου, Country Manager της Trivago.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Δ. Υφαντής.

Τα Fortune Dinners είναι μια ιδέα που εγκαινίασε το Fortune στην Ελλάδα το 2015, με στόχο να αναδείξει το ελληνικό επιχειρείν και να φέρνει σε επαφή επιλεγμένους κάθε φορά πρωταγωνιστές από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας. Τους ανθρώπους, δηλαδή, πίσω από τις εταιρείες, που καινοτομούν, διακρίνονται και αποτελούν τη θετική πλευρά της παραγωγικότητας στην Ελλάδα.